Duruer Mühendislik Emirdağ'da Hizmete Başladı

Haberler / Güncel

Duruer Mühendislik Emirdağ'da Hizmete Başladı

Emirdağ'da doğalgazın yaygınlaşmasıyla birlikte doğalgaz tesisatı kurulum gerçekleştiren firmalara bir yenisi daha eklendi. Emirdağlı Makine Mühendisi Tayfun Duruer, yatırımını Emirdağ'dan yana kullandı ve Eskişehir Caddesinde hizmete başladı. Emirdağlı genç mühendis deneyimli bir ekip kurduklarının altını çizdi ve en uygun fiyatlara en kaliteli hizmet vermeye başladıklarını bildirdi.

Doğalgaz konusunda birçok bilginin de altını çizen Makine Mühendisi Tayfun Duruer, yanlış yapılan doğal gaz tesisatlarının bütçeye zarar verdiğine dikkat çekti ve uzman ellerde yapılmayan doğal gaz tesisatının, patlama gibi üzücü sonuçlar doğurabileceği uyarısında bulundu.

Doğal gazın sağladığı rahatlık ve konforun, kalitesiz tesisat çalışmaları sonucunda elim olayların yaşanmasına sebep olduğunu söyleyen Duruer, "Bir petrol türevi olan doğal gazın havayla karışımı durumunda ateş veya kıvılcımla temas ettiğinde patlayabilir. Bu nedenle doğal gaz kullanılan cihaz ve tesisatta hiçbir şekilde gaz sızıntısı olmamalıdır. En küçük bir ihmal, doğalgaz zehirlenmelerine ya da yangınlara neden olabiliyor. Doğal gaz tesisat işleminin uzman ekiplerce yapılması, can ve mal kayıpları gibi istenmeyen üzücü durumlara karşı önlem olabilir" diyerek sözlerine son verdi.

  • Okunma: 2599

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • Ali Osman Çalışkan

    Gerçekten ilgililer işlerinde en ince ayrıntısına kadar ilgileniyorlar fiyatlarıda çok uygun benim tercihim duruer mühendislik