E Hani Türk Açılımı?

Köşe Yazıları / Şerife Özdemir

E Hani Türk Açılımı?

Ermeni açılımı dedik. Bağımsızlığımızı tanımayanların davetine katıldık. Ve hatta Cumhuriyet bayramımıza davet ettik. Biz davet edelim, onlar bayrak yakmaya devam etsin. Ne de olsa açılımı biz yapıyoruz. Ermenistan ile diyalog açılımı başladı ve hatta Ermenistan´ın tanımadığı sınırlarımıza dayandı. PKK sorunu diye bilirdik.´Kürt´ sorunu denildi, o da yetmedi ´Kürt açılımı´ denildi.
Bizzat PKK´lı katillerle röportaj yapıldı. Eli kanlı katil Türk televizyonlarında demokrasi havarisi gibi gösterildi. Bu ülkenin bir Kürt sorunu varmış dendi. O kadar abartıldı ki PKK değil de Kürt sorunu olduğuna bizler bile inanacaktık neredeyse..

Allah´tan tarihimizi biliyoruz... Kürt açılımı demişken? Ya verilen şehitler onlar ne açılımı? TÜRK AÇILIMI NEREDE?



O açılım bu açılım derken ya Türkaçılımı o nerede? Daha ne kadar Türklüğümüzden ödün vereceğiz?Okullarda andımıza yasak..Neden? Azınlık öğrencileri rahatsız oluyor.´Türk açılımına´ engel…

Atatürk felsefesi birer birer kaldırılıyor rafa. Neden? Çanakkale’yigeçemediler ya.. Atatürk´ün her zaferi her yaptığı iyi şeyİngilizler´in, Fransızların, İtalyanların, Yunanlıların kuyrukacılarını hatırlatıyor... hatırlatmamak gerekiyor ´Türk açılımına´engel

Sözde Ermeni soykırımı yalanı ile savaşan, Türkiye´nin parsel parselsatılmaması için mücadele edenlere eşittir terörist denildi.. Neden?
Bu vatanseverler oldukça AB´ye ABD´ye ödün verilemiyordu. ´Türk açılımına´ engel…


´Ne mutlu Türküm diyene´ diyenler faşistlik ... Neden? Sadece Türk´ümdemek,sırça bıyıklıları mutlu etmiyor. Müslüman Türk´üm denilmesilazım. Sadece Türk olmak Arap Milliyetçiliğini okşamıyor ´Türkaçılımına´ engel

´Türk açılımı´ Ermeni açılımı, Kürt açılımı derken şimdi de Süryani,Rum, Yunanlı,.... Açılımı. Böyle uzayıp gidecek. Gerçekten Türkiye´deazınlık mı olsak ne? Avrupa´da neden Türk hükümetinin, MilliEğitiminin açtığı Türk koleji yok?

Allah muhafaza ´Avrupa´da yaşayan gençlerimiz tarihimizi falan öğrenir.Atatürk ´ü anlar, tarihimizi savunur da sonra... Ne gerek var, başımızabela mı edeceksiniz Atatürkçü gençleri... Biz Fetullahçı okullaraçalım. İstediğimiz genci aşılayalım. Sonra Fenerlere para toplayacakeleman lazım değil mi?
Ama Türkiye´de Robert koleji var, Fransız, İtalyan, Alman millieğitimine bağlı okullar var... Sizin anlayacağınız her açılım var...Ama ne hikmetse Türk açılımı yok! Kardeşim ben Türk´üm hakkımıistiyorum Türk açılımı istiyorum! Beni duyan olur mu? Bir azınlık kadarsözümü dinletebilir miyim? Ne yaparsanız yapın Türk bu dile kolayefeler!
Avrupa´da olduğu gibi Türkiye´de de malum çevre sözünü dinletiyordediğini yaptırıyor... Bu açılım o açılım daha ne açılımlar olur biz buşekilde sağır kör oldukça.

Ne domuz virüsü ne Çin virüsü.. Türkiye´ye bulaşan bu açılım virüsüepey yara açtı. Bu virüsten korunmanın tek yolu ise Türk olduğunuunutmamaktır...

Unuturmaya çalışanlara ise müsaade etmemektir...
Şerife Özdemir

  • Okunma: 2851

Yorumlar (3)Yorum Yap

  • fikret özgüler

    ÇOK AÇILMA
    Yüzme bilmeden açılanlar boğulur.
    Tarihi bilmeden açılanlar yok olur.
    Emperyalistler tarihi yok sayıp çanakkeye açıldı orada boğuldu.Yunanlılar Egeye açıldı boğuldu.
    Benden tavsiye kimse bilinçsiz açılımlarda bulunmasın sonunda boğulur.Hele Türke karşı açılanlara ne olduğunu tarih yazıyor.Okuyun korkmayın okuyun Türk tarihini öğrenin.

  • faki edeer

    korkarim ülkemde türk olmakta suc kapsamina alinacak Allah sonumuzu hayir getirsin

  • HALİS ÇOPUR

    Şerife hanım yazılarınızı ilgiyle okuyorum fikirlerime duygularıma tercuman oluyorsunuz elinize kaleminize saglık.beni en çok kahreden bu vatanın ekmeyiğini yiyim bu vatana hiyanet edenler. TÜRKÜN TÜRKDEN BAŞKA DOSTU YOK. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.