Ek Ödeme Talebine Emirdağ’dan Teşekkür

Haberler / Sağlık

Ek Ödeme Talebine Emirdağ’dan Teşekkür

AK Parti İl Başkanları toplantısı, koronavirüs tedbirleri kapsamında uzaktan bağlantı olarak gerçekleştirildi. AK Parti il başkanlarının taleplerini alan Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir’e; Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Sezen de bir talep iletti.

Sezen, sağlık çalışanlarına yapılacak ek ödemenin 4D statüsündeki taşerondan kadroya geçen personelin de faydalanmasını talep etti.

Bu talep karşısında Emirdağ Devlet Hastanesinde görev yapan taşerondan kadroya geçen personelleri de mutlu ettiğini dike getirdiler ve şunu kaydettiler”İl başkanları toplantısında AK Parti Afyonkarahisar il başkanı Hüseyin Sezen’in yapmış olduğu görüşmede sağlık çalışanlarına yapılacak ek ödeme konusunda sağlık çalışanlarını bir bütün olarak gördüğünü ifade etmesi ve bu ödemeden 4D statüsündeki taşerondan kadroya geçen personelin de yararlanmasının bu personellerin de ek ödemeyi hak ettiğini ifade ederek dile getirmesi bizler ziyadesiyle memnun etmiştir. Konuyu Türkiye'de ilk kez Hüseyin Sezen’in dile getirmesi de bizim için ayrı bir gurur vesilesi olmuştur. Emirdağ devlet hastanesi personeli olarak teşekkürlerimizi sunarız.”dediler.

  • Okunma: 1551

Yorumlar (0)Yorum Yap