EKDAD Yeni Binasını Açıyor

Haberler / Güncel

EKDAD Yeni Binasını Açıyor

Emirdağ İlçesi Kalkındırma ve Dayanışma Derneği (EKDAD) kendine ait yeni binasının açılışına hazırlanıyor. Açıldığı günden bu yana yaşlılara, engellilere ve ihtiyaç sahiplerine yaptığı yardımlar ve hazırladığı başarılı projelerle birçok yardım derneğine örnek olan EKDAD, hayırsever Emirdağlılar tarafından yapılan yardımlarla yeni binasını açıyor. Engelli, yaşlı ve ihtiyaç sahiplerine neler yapabiliriz sorusunun cevabını arayan gönüllüler tarafından bir araya gelinerek kurulan EKDAD'ın başkanlığını emekli öğretmen Metin Akın yapıyor.


Emirdağ İlçe Müftülüğü ile Halk Kütüphanesinin karşısında bulunan arsaya yardımseverlerin desteğiyle yapılan binanın dükkan olan bölümü engelliler için özel düzenlenmiş tuvalet ve engelli lokali olarak planlandı. Üst katlar ise dernek tarafından kiraya verilerek derneğe düzenli gelir sağlanması hedefleniyor. 24 Ekim 2019 perşembe günü saat:13.00'da yapılacak açılış törenine tüm hemşerilerimizi davet eden başkan Metin Akın'ın dernek hakkında ayrıntılı bir sunum yapması bekleniyor.

  • Okunma: 2799

Yorumlar (2)Yorum Yap

  • alp kılıç

    Emirdağımıza hayırlı uğurlu olsun emeği ve yardımları olan herkesden allah razı olsun başkan METİN AKIN'A ayrıca teşekürler gece gündüz bu eser için çalıştı hiçbir zaman bir araya gelmeyenleri bir araya getirdi bu güzel eser için

  • Süleyman

    HAYIRLI UGURLU OLSUN EKDAD VE ENGELLILER ICIN