EKDAD’da Yeni Yönetim Belli Oldu

Haberler / Güncel

EKDAD’da Yeni Yönetim Belli Oldu

Bir süre önce yeni hizmet binasının açılışını yapan Emirdağ Kalkındırma ve Dayanışma Derneği (EKDAD) 21 Aralık günü saat 14’de dernek binasında kongreye giderek yeni yönetimini oluşturdu.

Kongrede mevcut Başkan Metin Akın yeniden başkan olurken yönetimdeki diğer isimler ise ; Halil Sivrice, İ.Coşkun Özpolat, Hacı Bayram Gürbüz, İbrahim Ünal, Emine Okutan, Ergün Yardımcı, A.Kadir Şevik, Hulusi Irbık, Yücel Erdönmez, Fatih Koca’dan oluştu.

Derneğin Yedek Yönetimi ise; Ahmet Şahbaz, Varol Yürük, Doğan Dağ, Ali Çildir, Sedat Değirmenci, Hakan Koyuncu, H.Cumhur Kahya, İcabi Demirkapı, Kazım Köroğlu, Zeki Çelik, M.Caner Karamanlı’dan oluştu.

Denetleme Kurulu ise; Osman Duran, Nuri Garkın, A.K. Ceylan Arıkanlı, Ahmet Tekcan, Esat Çivrilli’den oluştu.

GÖREV DAĞILIMI YAPILDI
EKDAD Yönetim Kurulu Toplantısında yeni Başkan Metin Akın (mevcut başkan) olurken, Halil Sivrice Başkan Yardımcısı, İ.Coşkun Özpolat Hukuk İşleri Sorumlusu, Ergün Yardımcı Genel Sekreter, A.Kadir Şevik Muhasip, Hulusi Irbık Avrupa Sorumlusu, Fatih Koca ise Basın Sözcüsü olarak görevlendirildi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan EKDAD Başkanı Metin Akın; Emirdağ’ın kalkınması ve gelişmesi için her türlü projeye açığız. Amacımız, ilçemizi daha gelişmiş daha modern bir ilçe ha line getirmektir” dedi.

  • Okunma: 2899

Yorumlar (2)Yorum Yap

  • Ceylan kose

    Yeni yönetime başarilar temenni ederim allah(cc) yarve yardimciniz olsun

  • Süleyman

    Hayirli ugurlu olsun allah utandirmasin