Emirdağ Adaçal’da Koruma Çalışmaları Devam Ediyor

Haberler / Güncel

Emirdağ Adaçal’da Koruma Çalışmaları Devam Ediyor

Orman Yangınları ile Mücadele Kapsamında, olası bir orman yangınının önüne geçmek için ilçemiz Adaçal mevkiinde, daha önce budanmış kuru dal parçaları, Kaymakam Osman Bilici ve Belediye Başkanı Serkan Koyuncu’ nun katılımları ile gerçekleşen etkinlikte, Emirdağ Belediyesi ekiplerince temizleniyor.

“Ülke olarak zor zamanlar geçirdiğimiz şu günlerde, bizler de Emirdağ ilçemizde bulunan ormanlık alanları korumalıyız, vatandaşlarımızdan da bu konuda duyarlı olmalarını ve gerekli hassasiyeti göstermelerini istiyoruz.” diyen Kaymakam Bilici, Ormanların milli servet olduğunu ve ormanları korumanın da milli bir görev olduğunu belirtti.

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu; “Son günlerde yaşanan yangınlar sonrası biz de ilçe sınırlarımızda bulunan ormanlık alanlarda önlemlerimizi artırdık. İlçemiz Adaçal Mevkiinde belediyede sınırlı sayıda personel bırakarak tüm personelimizle çalışmalarımızı bu mevkiye yoğunlaştırdık. Yangın olabilecek alanları temizliyoruz. Emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Yardım kampanyamız ile de Manavgat’a yardım kamyonumuz yola çıkacak hemşerilerime teşekkür ediyorum.” dedi.

  • Okunma: 1545

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • Mocca

    Birkaç yıl sonra Adaçalı diye birşey kalmaz. Taş ocakları önden arkadan eritiyor.