Emirdağ Anadolu Lisesi, Emirdağ Kültür Elçisi Oldu

Haberler / Eğitim

Emirdağ Anadolu Lisesi, Emirdağ Kültür Elçisi Oldu

Avrupa Birliğince finanse edilen Erasmus+ projeleri kapsamında, Emirdağ Anadolu Lisesinin de dahil olduğu "Geleceğin Bilinçli Tüketicileri" adlı 2017-2019 yılları arasındaki projenin son hareketliliği 19.06.2019 Çarşamba günü Emirdağ'da gerçekleştirildi.

Proje, sürdürülebilir enerjinin önemini ve atıkların geri dönüştürülmesini gelecek nesillere öğretmeyi amaçlamaktadır. Proje kapsamında okulumuz bu iki yıllık süre zarfında sırasıyla hareketliliğin İtalya, Fransa, Portekiz ve Polonya ayağına 11 öğretmen ve 12 öğrenciyle, eğitim ve kültür alanında ziyaretlerde bulunmuştur. Hareketliliğin Emirdağ ayağına İtalya'dan 2, Fransa'dan 3, Portekiz'den 2 ve Polonya'dan 3 öğretmen katılmıştır. Grup ilk olarak okulumuz öğretmenlerince karşılanmıştır.

Grup daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürkan EMEKSİZ'i ve Belediye başkanı Serkan KOYUNCU'yu makamında ziyaret etmiştir. İlçemiz anısına verilen hediyelerden sonra grup Emirdağ Anadolu Lisesinde proje toplantısını yapıp Afyon'a geçmiştir. Projede emeği geçen tüm yetkililer, öğretmenler ve öğrenciler değişik kültürler ve insanlarla tanışmış, ilçemizi, ilimizi ve ülkemizi uluslararası platformda tanıtmanın gururunu yaşamışlardır.

Fotoğraflar

  • Güncelleme: 20.06.2019 12:26
  • Okunma: 5456

Yorumlar (0)Yorum Yap