Emirdağ Ayağa Kalktı

Haberler / Güncel

Emirdağ Ayağa Kalktı

Emirdağ Belediyesi, merkez üssü Kahramanmaraş / Pazarcık ilçesi olup on ilimizde hissedilen depremin ardından depremzedelere destek olmak için ilçede toplanan yardım malzemelerini afet bölgesine gönderiyor.

Emirdağ Belediyesi'nin başlatmış olduğu yardım kampanyasıyla içerisinde kışlık kıyafet, ısıtıcı, battaniye gibi temel ihtiyaç malzemelerinin yer aldığı yardım tırları deprem bölgesine ulaştırılmak üzerine yola çıktı.

Yardımda bulunan tüm vatandaşlara teşekkür eden Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu “Kahramanmaraş, Adıyaman, Kilis, Şanlıurfa, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Malatya ve Hatay’ şehirlerimizde meydana gelen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Yüreğimiz yandı. Hamd olsun ki biz öyle güzel bir milletin mensubuyuz ki, acı haberi aldığımız ilk andan itibaren tüm Türkiye top yekûn depremzede vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için seferber olduk. Devletimizin tüm birimleri teyakkuza geçerek vatandaşlarımızı kurtarmak için kahramanca mücadele ediyor. Biz de Emirdağ Belediyesi olarak bölgeye yardım malzemesi ulaştırıyoruz.Yardımların toplanması konusunda bizlere destek veren hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Allah, bir daha böyle bir felaketi milletimize yaşatmasın.” ifadelerini kullandı.

  • Güncelleme: 06.02.2023 14:51
  • Okunma: 1533

Yorumlar (0)Yorum Yap