Emirdağ Belediyesi, Mahalle Aralarını Temizliyor

Haberler / Güncel

Emirdağ Belediyesi, Mahalle Aralarını Temizliyor

Emirdağ Belediye Başkanlığına bağlı Temizlik işleri ekipleri, Emirdağ merkezde bulunan mahallelerde ara sokakların temizliğine başladı. Özellikle mahalle aralarında bulunan inşaat molozları ve atık malzemelerin görüntü kirliliği oluşturmaması ve daha sağlıklı bir mahalle ortamı için çalışmaların devam ettiği bildirildi.

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu yaptığı açıklamada; "Emirdağ Belediyesi Temizlik İşleri Ekipleri, mahallelerimizin her bir köşesinden gelen taleplere cevap veriyoruz. Yapılan program dahilinde mahalle aralarında yol kenarlarına bırakılan inşaat molozları ve atık malzemeleri topluyoruz. Kaldırım kenarlarında bulunan ve yıllardır alınmayarak kalıplaşan malzemeleri kepçelerimiz ve ekiplerimizle temizliyoruz. Emirdağlı hemşerilerimizden ricamız, inşaat molozları ve atık malzemelerini 0 272 442 71 08’den alacakları yer bilgisine istinaden dökmeleri olacaktır. Hemşehrilerimin ilgisine teşekkür ederim."dedi.

  • Okunma: 2136

Yorumlar (3)Yorum Yap

  • Ali Yılmaz

    Ne de temizlediler ya dün çimleri biçenler güzel hakkıyla biçti bugün süpürenler incili mahallesini bildiğin sçtıklarını sıvadılar biz de komşular da kendimiz süpürdk kaldırıma varasıya

  • Caner

    Seçime 1 ay kala değil , seçildiği günden itibaren çalışmaya başlayan bir başkanla karşı karşıyayız.Emirdağ alışkın değil böyle şeylere.

  • Süleyman

    Helal olsun sana allah kolaylik versin başkanım Allah yar ve yardımcınız olsun basarilar