Emirdağ Belediyesi’nden Bir Yenilik Daha

Haberler / Güncel

Emirdağ Belediyesi’nden Bir Yenilik Daha

Emirdağ’ı ve çevresini etkisi altına alan kar yağışı sonrasına yollarda ve şehir merkezinde bulunan yolların temizliği için birçok iş makinesi Emirdağ Belediyesi tarafından kar temizliği için seferber edildi.

Emirdağ Belediyesi tarafından bir yenilik daha Emirdağ’a kazandırıldı. Yeni kar küreme aracıyla ilçe merkezindeki yolların daha hızlı temizlenmesi sağlandı. Emirdağ Belediyesince yapılan açıklamada; Yeni kar kürüme aracımızı filomuza kattık. Emirdağ Belediyesi olarak karla mücadelede daha hızlı hizmet verebilmek için kar küreme aracını filomuza kattık. Kar küreme aracımız bugün itibariyle kar yağışının yoğun olduğu ve buzlanma yaşanan yerlerde ulaşımın kolaylaşması için kullanılmaya başlandı.

Emirdağ Belediyesi olarak kar ve buzlanmayla mücadele için son teknolojiyle donatılmış kar küreme aracı kullanırken, ilçe sakinlerinin güven içinde ulaşım olanaklarından faydalanabilmeleri için gece gündüz 24 saat çalışmalar devam edecek. Kar küreme aracı ile özellikle okullar, hastaneler, camiler, huzurevleri ve kamu kurumlarının çevresine öncelikli olarak müdahale gerçekleştiriyor.” denildi.

  • Okunma: 1899

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • Süleyman

    Allah kolaylik versin allah razi olsun baskandan ve devletimizden