Emirdağ, Beyaza Büründü

Haberler / Güncel

Emirdağ, Beyaza Büründü

İlçemizde Pazar gecesinden itibaren etkili olan kar yağışıyla beraber ilçemiz beyaza büründü. Pazar gecesi etkili olan kar yağışıyla beraber ilçemiz Pazartesi sabahına kar altında uyandı. Pazartesi gecesi de fırtınayla beraber etkili olan kar yağışı ulaşımı olumsuz etkiledi. Salı günü de aralıklarla etkisini gösteren kar yağışından dolayı Belediye ve Özel İdare ekipleri yollarda kar kürüme ve tuzlama çalışması yaptı.

KAR YAĞIŞI SONA ERİYOR, DON OLAYLARINA DİKKAT!

Meteorolojinin tahminlerine göre ilçemizde kar yağışı bugün etkisini yitiriyor. Ancak, soğuk havanın etkisi hafta boyunca devam edecek. Yetkililer, don olaylarına karşı vatandaşları uyararak vatandaşlardan gerekli önlemleri almalarını istedi.

AFYON, ESKİŞEHİR, KONYA YOLLARI AÇIK AMA

Bunun yanı sıra ilçemizin Afyon, Eskişehir ve Konya karayolları açık ama yetkililer yollarda yaşanabilecek olumsuz durumlara karşı sürücüleri uyarıyor. Özellikle gece saatlerinde yollarda yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı sürücüler uyarılıyor.

EMİRDAĞ’DAN KAR MANZARALARI

Beyaza bürünen ilçemizde kartpostallık görüntüler de ortaya çıktı. Sosyal medyada vatandaşlar ilçemizden kar görüntüleri paylaşırken ilçemiz Salı Pazarı da kar ve soğuktan dolayı bugün tam anlamıyla kurulmadı. Birçok pazarcı esnafı bugün sergisini açmazken bazı pazarcıların soğuğa rağmen sergilerini açtıkları gözlendi.

>Haber : Emirdağ Gazetesi >Foto : Ali Aslan

  • Okunma: 1922

Yorumlar (0)Yorum Yap