Emirdağ Değişiyor!

Haberler / Görsel Medya

Emirdağ Değişiyor!

"Emirdağ'ın Gözü Bu Haberde Bekleyin..."#emirdagdegisiyor" sloganlarıyla Emirdağ'ın değişen yüzünü oluşturan Önder İnşaat'tan Emirdağ'a yepyeni bir yaşam alanı projesi daha geldi.

Emirdağ'ın önde gelen inşaat markalarından Önder İnşaat, Emirdağ'ın yaşam olanakları ve ulaşım imkanları açısından akla gelen en nezih semtlerinden Eskişehir Caddesinde yepyeni buluşma noktası olacak "Feyza Konutları B Blok" serisini satışa sundu. Önder İnşaat yetkilisi Önder Çinier yaptığı açıklamada "Üç gün önce başlattığımız kampanyamız ile Emirdağlıların dikkatini çekmeyi başardık. #emirdagdegisiyor dedik çünkü Emirdağ'da inşaata ve yaşam alanlarına yeni bir renk getirdik. Eskişehir Caddesi üzerindeki yeni proje alanımızda Feyza Konutları B Blok ile A Bloktaki tecrübelerimizi kullanarak Emirdağ'ın yeni yaşam alanlarını oluşturuyoruz."

Kefil Yok-Kredi Yok-36 Ay Vade-%0 Faiz
Çinier Emirdağ'da bir ilki gerçekleştirdiklerini söyledi ve yeni projesini şöyle anlattı: "Emirdağ'da bir ilki gerçekleştiriyoruz. Banka banka dolaşmayı bitiriyoruz ve kendi imkanlarımızla kefil istemeden, kredi peşinde koşmadan, 36 ay vade ve %0 faizle Emirdağ'da dileyen herkesi ev sahibi yapıyoruz. Kendi öz sermayemizle yaptığımız bu hizmetle Emirdağ'da insanımızın kaliteye ulaşmasını daha da kolaylaştırıyoruz.3+1-124 metrekare ve 2+1-110 metrekare evlerimizin projelerini yakından inceleyebilirsiniz." dedi.

Emirdağ'da ilk defa uygulanacak olan bu projeyle faizsiz ev fırsatı sunan Önder İnşaat Feyza Konutları Kataloğunu incelemek için tıklayın...

  • Güncelleme: 17.03.2015 22:15
  • Okunma: 8529

Yorumlar (0)Yorum Yap