Emirdağ Dergisi 29. Sayısı Çıktı

Haberler / Kültür Sanat

Emirdağ Dergisi 29. Sayısı Çıktı

Emirdağ Kültür ve Eğitim Vakfı tarafından çıkarılan "EMİRDAĞ" dergisinin 29. sayısı okuyucularıyla buluştu. Genel Yayın Yönetmeni ve Yazı İşleri Müdürü olarak görev yapan Merhum Ceylan Keskin'in vefatından sonra derginin Yayın Yönetmeni ve Yazı İşleri Müdürlüğünü hemşehrimiz Özcan Türkmen yapıyor.

Emirdağlılar Vakfı'ndan yapılan açıklamada; "Derginin 29. sayısında derginin baskı kalitesi, dizgi, mizanpaj, sayfa sayısı ve içerik yönünden daha güzel olması için çaba harcandı. Bilindiği gibi Emirdağ dergisi Internet üzerinden de okunabilmektedir. 29. sayı da derginin dağıtım işlemlerinin tamamlanmasının ardından Internet ortamına yüklenecektir.

Bilindiği gibi "EMİRDAĞ" dergisi ücretsiz olarak dağıtılmaktadır. Bu amaçla Ülke içinde ve yurt dışında temsilcilikler oluşturuldu. Böylece derginin yurt içinde ve dünyanın çeşitli ülkelerinde yaşayan hemşehrilerimize daha sağlıklı ulaştırılması hedeflendi.
Derginin yazarları hemşehrilerimizdir ve hiç bir telif beklentisi olmadan dergimize omuz vermektedirler. Bu gönül dostlarına bu vesile ile teşekkür ederiz.

Röportajlarıyla ve dizgi ve baskı aşamalarında hemşehrimiz Necmi Ünver'in büyük emek ve katkıları oldu. Hiç bir karşılık beklemeden her türlü fedakarlığa katlanan, yardım ve desteğini esirgemeyen Necmi Ünver'e teşekkür ederiz.
Reklamların alınması ve koordinasyonunda, mali konularda fedakarca çalışan, bıkmadan, usanmadan sabırla uğraşan, hemşehrimiz Yusuf Tantış'a özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

Derginin hazırlık aşamasında ve basılmasında Vakıf Başkanı Dr. Orhan Özkır'ın yoğun emek ve katkıları oldu. Yazarlarla iletişim ve bilgi akışında hemşehrimiz Celal Çıldır emeğini ve zamanını esirgemedi kendilerine teşekkür ederiz.
Bizi üzen tek şey aramızda Ceylan Abimizin olmayışıydı. Allah gani gani rahmet eylesin. Derginin her sayfasının hazırlanmasında onun manevi desteği hep yanımızdaydı. Bu vesile ile Dergimize katkı sunan, reklam vererek destek olan tüm hemşehrilerimize teşekkür ederiz. Umarız hemşehrilerimiz severek okurlar. Dergiyi Emirdağ Vakfından ve yakın zamanda vakfın sitesinden online okuyabilirsiniz."

  • Okunma: 2503

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • Bekir

    Dergiye nasıl sahip olabiliriz