Emirdağ Devlet Hastanesi Tarihi Günlerini Yaşıyor

Haberler / Sağlık

Emirdağ Devlet Hastanesi Tarihi Günlerini Yaşıyor

Sağlık Bakanlığının 79. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü Kurasına göre, Emirdağ Devlet Hastanesi kadrosuna Göz Hastalıkları, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Ortopedi ve Travmoloji Uzmanı doktor ataması gerçekleştirileceği bildirilmişti.

Şubat ayı sonlarında yapılan kura çekiminin ardından ataması gerçekleşen doktorlar Emirdağ Devlet Hastanesindeki görevlerine başladılar. Göz Hastalıkları Uzmanı Umut Özen, Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Birkan Karıklar ve Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Sıla Palta Karıklar hasta kabulüne başladığı öğrenildi.

Emirdağ Devlet Hastanesine son yıllarda atanan kadrolu doktorlarla tarihi zamanlarından birini yaşıyor. Emirdağ Devlet Hastanesinde geçtiğimiz aylarda alınan cihazlarla birçok ameliyat da Emirdağ'da gerçekleştirilebileceği öğrenildi.

  • Okunma: 7900

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • aysel akın

    yeni otogar karşısına hani hastane temeli atılıyordu ve yeni hastane yapılmaya bu ay içinde başlanıyordu.Serkan koyuncu bu işin takıpçisi idi ne oldu.Toki konutlarının bulunduğu bölgeye banka vb kamu kurumları getiriliyordu.