Emirdağ Devlet Hastanesi'ne 2 Yeni Doktor!

Haberler / Sağlık

Emirdağ Devlet Hastanesi'ne 2 Yeni Doktor!

Emirdağ Devlet Hastanesi'ndeki doktor açığının kapanması için çalışmalar devam ederken; iki branşta yeni doktor atamasının yapıldığı öğrenildi. Kulak Burun ve Boğaz Uzmanı Dr. Şermin Selver Gürcüoğlu ve Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr.Fatma Ekici göreve başladı. Yapılan bu atamalar sonrasında sağlık anlamında bir eksikliğin daha giderilmesiyle vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

AKP Emirdağ İlçe Başkanı H.Halil Yedikapu yapılan bu atama sonrasında "Hükümetimiz Emirdağ'a en iyi şekilde hizmet vermeye devam edecektir. Eksiklikleri tespit edip; en kısa zamanda bunları yerine getirmeye çalışıyoruz. Yeni atanan doktorlarımız hizmete başlamışlardır. Hayırlı olsun." dedi.

  • Okunma: 7570

Yorumlar (3)Yorum Yap

  • osman

    genç osmann belli kii biraz tarafsınnn devlettin a partisi veya b partisi die atama yapmaz senin zihniyetinlee bakacak olursakk izmirde hiç doktor olmaması lazım:D kardeşş gözlüklerini çıkarda biraz etrafına bakınn...devlet her daim vardırr partiler gelir geçer..

  • genç osman

    devlet kım!!!! kim temsil ediyor devleti. babanın çiftliğindenmi geliyo dr.. devleti ak parti hukumeti yonetiyor siyaseti bilmiyorsanız öğrenin. gerçi mhp nin hastane yönettiği günleride iyi bilir emirdağı anasol meeeeeeeeeeeeeee hukumetin

  • Osman

    Ya saka gibi hala devletin kurumu sosyal devlet anlayisinin ne zaman bir parti denetimine girdigi anlasilmis degil hala rutin devlet memuru atamasini nasil uzerinize aliyosunuz anlamis degilimm guldurmeyin insani yaa.... Sakamisiniz arkadas:)