Emirdağ Devlet Hastanesi'ni Başarılı Buldu!

Haberler / Sağlık

Emirdağ Devlet Hastanesi'ni Başarılı Buldu!

Afyonkarahisar İl Genelinde Bulunan Devlet Hastaneleri Ağustos ayına ait Verimlilik Değerlendirme Toplantısı dün gerçekleşti. İl Genelinde Gerçekleşen Denetimlerin Çok Olumlu Geçtiğini Belirten Genel Sekreter Erenoğlu, “Ayın Hastanesi Afyonkarahisar Devlet Hastanesidir” dedi.

Genel Sekreter Dr. Erenoğlu Ağustos ayı içerisinde Birliğe bağlı kurumlarda kendi inisiyatifiyle denetim gerçekleştirildiğini, denetimler neticesinde nezih ve örnek teşkil edebilecek sağlık tesislerinin olduğu kadar denetim kriterlerine uygun olmayan bazı hususlar bulunan kurumlarda olduğunu belirtti.

Genel Sekreter Dr. Erenoğlu, özellikle denetim kriterleri arasında yer alan Tıbbi atıkların kaynağına göre ayrıştırılması kuralını uygulayan, temizlik ve kalite yönünden uygunsuzluk tespit edilmeyen Sandıklı ve Çay Devlet Hastanelerinin Yöneticilerine ve personeline teşekkür etti. Diğer taraftan eksiği tespit edilen kurumların da daha duyarlı olmalarını ve uygunsuz bulunan durumların derhal düzeltilmesini de toplantıya katılan hastane temsilcilerinden istedi. Kontrollerinin ve kurumların ziyaretlerinin düzenli olarak devam edileceğinin de altını çizdi. Toplantının devamında yapılan sunumlarda kurumların gelir gider durumları, mevcut ve ihtiyaç duyulan personeller yine ihtiyaç görülen tıbbi ve sarf malzemeler, cihazlar ile yine eğitim ve sosyal etkinlikler üzerinde duruldu ve konular üzerinde tartışıldı. Ağustos ayına ait verilerini sunan Emirdağ Devlet Hastanesinin özellikle yaz aylarında artan nüfusuna göre eksik doktor ve diğer sağlık personeline rağmen başarılı şekilde sağlık hizmetini sürdürdüğü, personelin özveriyle çalıştığı tespit edildi.

  • Okunma: 3466

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • Onuncu köylü..

    Ülkemiz adaletli,sağlık hizmetleri mükemmel,demokratik,sosyal bir ülke oldu..
    .Milli eğitim Müdürleri der;"Okul müdürleri atamaları adil oldu"
    Sağlıkla ilgili Genel Sekreter"Sağlık hizmetleri mükemmel"
    Emniyet Müdürleri,valiler der"Ülkemiz huzurlu bir ülke oldu"
    Vs...vs....
    Yöneticiler,Körler,sağırlar misali bir birini ağırlıyor....
    Vatandaş ise 3 maymunu oynuyor,
    Allah sonumuzu hayretsin,hadi hayırlısı.....
    Haaa,bu arada internet yasağı tekrar onaylandı...
    Ama Kimsede tık yok.