Emirdağ Emniyet Müdürlüğü İşi Sıkı Tutuyor

Haberler / Güncel

Emirdağ Emniyet Müdürlüğü İşi Sıkı Tutuyor

Emirdağ İlçe Emniyet Müdürlüğü, ilçe genelinde meydana gelen ve gelebilecek olan hırsızlık olaylarına karşı özel önlemler aldı. Özellikle gurbetçi vatandaşların Emirdağ'a gelmeye başlamasıyla birlikte çalışmalarına hız veren emniyet güçleri, kış aylarında gurbetçilerin evlerine yapılan hırsızlık olaylarının failleriyle ilgili geniş kapsamlı çalışmalar sürdürmeye devam ediyor.

Emirdağ'ın yıllardır sorunu olan gurbetçi evlerinde meydana gelen hırsızlık olaylarıyla ilgili Emirdağ İlçe Emniyet Müdürü İsa Sarı'nın talimatıyla kurulan özel ekip ile olabilecek olaylara karşı önleme faaliyetlerine hız verdi. Özel olarak kurulan sivil ekiplerin meyvesini alan Emirdağ İlçe Emniyet Müdürlüğü, geçtiğimiz gün Emirdağ'da bir eve yaptığı baskında şüpheli bir şahsı evde suç üstü yakalayarak adalet önüne çıkardı.

Emirdağ'ın girişi ve çıkışlarının yanı sıra birçok noktasından özel olarak kurulan MOBESE kamera sistemlerinin yanında, özel ekiplerin titiz çalışmaları vatandaşlar tarafından takdir edilmeye devam ediyor.

  • Okunma: 5841

Yorumlar (0)Yorum Yap