Emirdağ Emniyeti Göz Açtırmıyor

Haberler / Güncel

Emirdağ Emniyeti Göz Açtırmıyor

Emirdağ Emniyet Müdürlüğü yine bir uyuşturucu operasyonuna imza atarak Fransa’dan ilçemize gelen 2 kişiyi takibe aldı. Takip neticesinde 2 kişide 15 bin TL.’lik Afgan sakızı (Juan) yakalandı.

İlçemiz emniyeti tarafından yapılan istihbarat faaliyetleri kapsamında yurtdışında yaşayan ve tatilini geçirmek amacıyla ilçemize gelen bazı gurbetçi vatandaşlarımızın yurtdışından getirdikleri uyuşturucu maddeyi Emirdağ ilçesinde satış yapacaklarına dair bilgilere ulaştı.

Bu doğrultuda harekete geçen ilçemiz polisi Fransa’nın Marsilya şehrinde çalışan gurbetçi vatandaşlarımızdan U.Y (29 yaş) ve M.Y.(29 yaş) isimli şahısları kiralamış oldukları araçlarla beraber takibe aldı.

Şahıslar, Emirdağ’a uyuşturucu ticareti amacıyla girdikleri esnada operasyon için Emirdağ Emniyeti düğmeye bastı. Şüpheliler kullanmış oldukları araç ile birlikte durdurulduğunda şahısların uyuşturucu maddeyi iç çamaşırlarına gizledikleri, şahıslardan elde edilen piyasa değeri yaklaşık 15.000 TL değerindeki Afgan sakızı (Juan) isimli uyuşturucu maddeye el konulduğu öğrenildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından şahıslar ‘uyuşturucu madde ticareti’ yapma suçlaması ile adliyeye sevk edildi. Mahkeme çıkarılan şahıslar adli kontrol ve yurt dışına çıkış yasağı şartı ile serbest bırakıldı. >Emirdağ Gazetesi

  • Okunma: 2128

Yorumlar (0)Yorum Yap