Emirdağ Esnaf Odasına Adaylığını Açıkladı

Haberler / Güncel

Emirdağ Esnaf Odasına Adaylığını Açıkladı

Yaklaşık 900 üyesi ile Emirdağ'ın en önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olan Emirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nda seçim sürecine girildi.

Mevcut başkan Muzaffer Aşık'ın yanı sıra, adaylar tek tek isimlerini açıklamaya başladı. Eyüp Güzle'nin vefatı sonrası 2007 yılı Ocak ayında yapılan seçimle beraber başkanlık görevine gelen Muzaffer Aşık, daha sonraki yapılan seçimlerde de başkanlık yarışını önde götüren isim oldu. Önümüzdeki aylarda yapılacak olan seçimlerle ilgili başkan adaylarının isimleri gün yüzüne çıkmaya başladı. Mevcut başkan Muzaffer Aşık'ın yeniden seçimlere girmesi beklenirken; başkanlık koltuğuna ve hizmete aday olduğunu açıklayan bir isim de Emirdağ'da erkek kuaförü olarak hizmet veren Hasan Şevik oldu.

Berber Hasan Şevik'in seçim çalışmalarına ara vermeden devam ettiği ve önümüzdeki günlerde saha çalışmalarına ekibiyle birlikte başlayacağı alınan bilgiler arasında yer alıyor.

  • Okunma: 6112

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • özemirdağlı

    Merak ediyorum muzaffer baskan yemege ekmege zam yapmaktan yorulmustu.Hasan baskanda tıraşa zam yapmaktan yorulur galıba fark etmez kım gelırse zam yapacagı ıcın yıne olan vatandas olur kemıklı baskan lazım beyler vatandası dusunen en son ekmek zamıyla vatandasın cebınden 7 trılyon para cıkmıstı.saygılar sayın butun baskanlar...