Emirdağ Heyeti, Bursa’yı Ziyaret Etti

Haberler / Güncel

Emirdağ Heyeti, Bursa’yı Ziyaret Etti

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil İbrahim Aktepe ve AK Parti Emirdağ İlçe Başkanı İsmail Dişiçürük’ten oluşan Emirdağ heyeti Bursa ilinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdiler.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odasına yapılan ziyaretlerde Emirdağ heyetince nezaket ziyaretleri gerçekleştirildi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile bir araya gelen Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş’ın belediyecilik deneyimlerinden faydalanarak hayırlı olsun dileklerini iletti ve Emirdağ’a davet etti.

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, kısaca Emirdağ’da bahsettikten sonra projelerinden bahsetti. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş tarafından ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek en kısa zamanda Emirdağ’ı ziyaret edeceğini dile getirdi.

Emirdağ heyeti daha sonra Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odasının kardeş odası olan Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’na bir ziyaret gerçekleştirdi. Bursa Ticaret ve Sanayi Odası ziyaretinde Yönetim Kurulu Üyesi Halim Kılıç ve odanın Emirdağlı üyesi olan Kimya Konseyi Başkanı İlker Duran ile bir araya geldiler.

Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil İbrahim Aktepe, Emirdağ’ın ticari yapısı hakkında bilgi verdi ve karşılıklı görüş alışverişinin ardından ziyaretler sona erdi.

Fotoğraflar

  • Güncelleme: 17.09.2019 21:13
  • Okunma: 2005

Yorumlar (0)Yorum Yap