Emirdağ Huzurevinde Kemal Dede'ye Sürpriz

Haberler / Özel Haber

Emirdağ Huzurevinde Kemal Dede'ye Sürpriz

Emirdağ’da bulunan Emirdağ Huzurevi Müdürlüğünde yaşamını sürdüren yaşlılarından, Emirdağ’da yıllarca at arabacı esnafından olan Kemal Dede’ye sürpriz bir hediye hazırlandı.

Huzurevinde kalan yaşlıları özel günlerinde yalnız bırakmayan kurum yetkilileri, önceki yaşamlarına ait anılarla yaşlılara sürpriz yapmaya devam ediyor. Emirdağ’da yıllarca at arabacı esnafı olarak çalışan Kemal Dede’nin yarım asırlık at arabasını köyünde çürümeye başladığını öğrenmesi üzerine, Emirdağ Huzurevi personeli tarafından köyünde bulunan at arabası Emirdağ Huzurevi’ne getirildi. Yarım asırlık at arabası, Emirdağ Huzurevi personelleri tarafından aslına uygun olarak tamir edip boyandıktan sonra huzurevi bahçesine konuldu.

Personeller tarafından kurum bahçesinde sürpriz yapılan Kemal Dede karşısında emektar at arabasını görünce duygusal anlar yaşadı. Huzurevi sâkini Kemal Dede; “Ben bu at arabasıyla yarım asır çalıştım, rızkımı bununla kazandım. Aradan geçen bunca zamandan sonra, onu bu şekilde yenilenmiş görmek beni çok memnun etti. Emeği geçen herkese, huzurevimizin bütün personeline çok teşekkür ederim. Beni çok duygulandırdınız. Baktıkça eski günleri hatırlayacağım, çok sağ olun yavrularım!” dedi.

  • Okunma: 3474

Yorumlar (0)Yorum Yap