Emirdağ İlçe Emniyet Müdürü Yanık Oldu

Haberler / Güncel

Emirdağ İlçe Emniyet Müdürü Yanık Oldu

İLÇEMİZİN YENİ EMNİYET MÜDÜRÜ ERDAL YANIK OLDU

Emirdağ ilçe Emniyet Müdürlüğü koltuğunun geçtiğimiz günlerde boşalmasının ardından dün itibariyle ilçemiz Emniyet Müdürlüğü’ne Erdal Yanık atandı.

ERDAL YANIK KİMDİR?

Aslen Ankaralı olan Yanık 1975 yılında Ankara-Gölbaşı ilçesinde doğmuştur. 1993 yılında Polis Koleji, 1997 yılında Polis Akademisinden mezun olarak Yalova Emniyet Müdürlüğü kadrosunda Komiser Yardımcısı rütbesiyle göreve başlamıştır. İyi derecede İngilizce ve İtalyanca, az derecede Arapça bilmekte olup, evli ve 2 erkek çocuk babasıdır.

NERELERDE HANGİ GÖREVLERDE BULUNDU?

Değişik rütbelerde sırasıyla Yalova, Ankara, Başbakanlık Koruma Daire Başkanlığı ve Mardin illerinde görev yapan ilçe Emniyet Müdürümüz, İtalya-Milano şehrinde 3 yıl boyunca misyon koruma amirliği görevinde bulunmuştur. Şark görevi bitimine müteakiben Afyon iline tayini çıkmış olup 19.09.2019 tarihinde Emirdağ İlçe Emniyet Müdürü olarak görevine başlamıştır.

Yanık, gazetemize yaptığı açıklamada; “Emirdağ ilçe halkının canını, malını korumak, ilçemizde huzur ve güveni tesis etmek amacıyla 7 gün 24 saat boyunca vatandaşımızın hizmetindeyiz” dedi.

İlçemizin yeni Emniyet Müdürü Erdal Yanık’a yeni görevinde başarılar diliyoruz.

  • Güncelleme: 20.09.2019 15:09
  • Okunma: 4176

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • Süleyman

    Hayirli ugurlu olsun emirdagin yeni ilce emniyet müdürü allah kaza bela vermesin allah bütün polislerimizi ve diger guvenlik guclermize yardim etsin inşallah