Emirdağ İlçe Stadyumu Tadilatta

Haberler / Spor

Emirdağ İlçe Stadyumu Tadilatta

Emirdağ İlçe Spor Salonu, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından tadilat programına alınarak spor salonu içerisinde gerçekleştirilen tadilat çalışmalarında sona gelindiği bildirildi. Geçtiğimiz aylarda Emirdağ İlçe Gençlik Spor Müdürü olarak atanan Seyda Topal, Emirdağ'da sporun daha da gelişmesi, sporun gençlere sevdirilmesi, birlik ve beraberliğin güçlendirilmesi, spor yapmanın özendirilmesi, sağlıklı yaşam için sporun önemi için Emirdağ'daki spor salonundaki tadilat ve yenileme çalışmalarına ara verilmeden devam edildiğini bildirdi.


AK Parti Emirdağ ilçe başkanı Serkan Koyuncu'nun destek ve girişimleri, Afyonkarahisar Valiliği ve Gençlik hizmetleri ve Spor il müdürlüğü tarafından yaklaşık 200.000 tl ödenek çıkartıldığı öğrenildi. Spor salonunun çatısının tamiri, elektrik tesisatının yenilenmesi, yağmur suyunun tahliyesi için altyapı çalışmaları ve spor salonu zemininin poliüretan zemin ile kaplanması çalışmalarınadevam ediliyor.

Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın'ın katkılarıyla Emirdağ Belediyesi tarafından spor salonu bahçesine parke taşı döşenerek sporun gelişmesi adına önemli bir gelişim sağlandığı da iletildi. Önümüzdeki günlerde tadilatın tamamlanmasının ardından Emirdağ Spor Salonunda eğitim çalışmalarına başlanacağı bildirildi.

  • Okunma: 3450

Yorumlar (2)Yorum Yap

  • Selim

    Bunlar zaten yapılması gereken şeyler.neden insanlara lütufda bulunuyormuşsunuz gibi lanse ediyorsunuz ?

  • kapalı yüzme havuzu

    kapalı yüzme havuzu ne zaman açılıyor milletin çoluğu çocuğu yüzme kursuna şehir dışına gidiyor. 4 mevsim vatandaşın yüzebileceği bir yer yok malasef.