Emirdağ Jandarma’dan Helikopterli Denetim

Haberler / Güncel

Emirdağ Jandarma’dan Helikopterli Denetim

Emirdağ İlçe Jandarma Komutanlığı trafik ekipleri 30.09.2019 Pazartesi günü Emirdağ-Çifteler Karayolunda helikopter yardımıyla yaptığı trafik denetiminde bir çok araç sürücüsüne idari para cezası uyguladı.

Jandarma Genel Komutanlığı’nın trafik kazalarını ve asayiş olaylarını önleme faaliyetleri çerçevesinde Emirdağ Jandarma Komutanlığı tarafından helikopter destekli uygulama yapıldı. Havadan denetim yapılırken yerden de jandarma trafik ekipleri durdurdukları araçlarda kontrol yaptılar.
Bugün Emirdağ İlçe Jandarma Komutanlığı trafik ekiplerince Emirdağ-Çifteler karayolunda havadan helikopter destekli yapılan trafik kontrollerinde kurallara uymayan sürücülere çeşitli miktarlarda cezalar uygulandı. Yol üzerinde seyir halinde kural ihlalinde bulunan sürücüler havadan helikopter ile tespit edilerek kontrol noktasındaki ekiplerce durdurularak gerekli cezai işlem uygulandı.

Helikopter desteğiyle yapılan denetim kapsamında seyir halinde bulunan araçlarda cep telefonuyla görüşme, emniyet kemeri kullanmama, trafiği tehlikeye sokacak şekilde şerit değiştirme, sağ şeritte veya bankette uygunsuz durumda bekleme, ağır taşıtların uygunsuz şerit kullanımı, tehlikeli şerit değiştirme, makas atma, hatalı sollama, yakın takip, karayolu üzerinde zorunlu haller dışında duraklamak, park etmek gibi trafik kuralları ihlalleri denetlenerek ihlali yapan sürücülere idari para cezası uygulandığı öğrenildi.

DENETİMLER DEVAM EDECEK
Halkın huzur ve güven içinde seyahat edebilmeleri ve meydana gelen trafik kazalarının azaltılması için benzer uygulamaların önümüzdeki günlerde de devam edeceği öğrenildi.>Emirdağ Gazetesi

  • Okunma: 3229

Yorumlar (5)Yorum Yap

  • Arap Kartal

    İyi olmuş trafik kurallarına uyulmalı ki kazalar can kayıpları en az seviyeye insin tırlar birbiriyle yarışıyo. Bu disiplin de geç bile kaldık 50 liraya karın doyurup sigara da alabilen cemil tütün içip taş yiyor galiba

  • Cemil

    isimsiz Talebe
    5 Sene önce Asgari ücret 840.00 TL idi Benzinde 4.00 TL civarındaydı Şimdi Asgari ücret 2020 TL
    Borç olayınada gelince Ayağını yorganına göre uzatacaksın çalışacaksın.
    Emirdağında 50.00 TL ye Karnını da doyurursun sigaranıda alırsın Osmanlı kahveyede gider Kahvenide içersin Arkadaşların la Birgünde Yok Edebiyatı yapmayın Lütfen..

  • ......

    Cemil abicim savunmacı düşünme bak ben öğrenciyim ilk yorumu yazan. Memleketten ilk ayrılıp okumaya gittiğimde 6 sene önce, 50 lira benim sigara içmeme, gezmeme, yememe, içmeme yetiyodu. Şimdi dışarı çıkmadan 50 lira gidiyor zaten. 6 sene önce arabanın deposunu kaça fulletiyodun? En son ne zaman deponu tam doldurdun? Emirdağda birkaç gurbetçi görüp güveç, pide muhabbeti yapma insana. Öğrenciyi düşün asgari ücretliyi düşün. Bu ülkede bankaya borcu olan kaç vatandaş var bi bak sonra konuş.

  • Cemil

    Hep Isyan ediyorsunuz yok diye Sabah Yumurtali pide öglen Güvec aksamada Köfte ekmek Hafta sonundada Piknik Mangaldanda geri kalmiyorsunuz Bu nasil Bi celiski?

  • .....

    Devlete para lazım olduğundan her şey yasak olmaya başladı. Zamlı fiyatların vatandaşın belini büktüğü yetmiyormuş gibi bir de çeşit çeşit cezalar ödemek zorunda bırakılıyor. Ha bu demek değildir ki trafik canavarlarının hakkını savunuyorum ama bu durum bir gerçek. Düzgün ekonomi politikası bekliyoruz