Emirdağ Kaymakamlığına Acır Atandı

Haberler / Güncel

Emirdağ Kaymakamlığına Acır Atandı

İçişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, 2018 Yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesiyle bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan ya da hizmet ve mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan 471 mülki idare amirinin görev yerleri, liyakat ve kıdemleri dikkate alınarak değiştirildi.

Yeni Atama kararnamesine göre; 30 Kasım 2016'da yayımlanan atama kararnamesiyle Emirdağ İlçe Kaymakamı olarak atanan Hüseyin Sayın, Diyarbakır'ın Ergani ilçesine Kaymakam olarak atandı. Göreve geldiği günden bu yana Emirdağ ilçe esnafına ve Emirdağ'a bağlı köylere yaptığı ziyaretlerle halkın içinde olan Hüseyin Sayın'a yeni görevinde www.emirdag.gen.tr olarak başarılar dileriz.

Emirdağ'a Bilecik Vali Yardımcısı Atandı

1 Eylül 2018 günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan atama kararnamesinde Bilecik Vali Yardımcılığı görevini yürüten Halil İbrahim Acır'ın Emirdağ İlçe Kaymakamı olarak görevlendirilmesi uygun görüldü. İlk ve orta öğrenimini İzmit'te yaptıktan sonra Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. Çeşitli il ve ilçelerde Kaymakamlık ve Vali Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Ağustos 2013 tarihinden bu yana Bilecik Vali Yardımcılığı görevini yürütüyordu.

  • Okunma: 5163

Yorumlar (0)Yorum Yap