Emirdağ Lojistik Bir Üs Haline Gelecek

Haberler / Yerel 2014

Emirdağ Lojistik Bir Üs Haline Gelecek

Emirdağ Belediye Başkanı ve AK Parti Emirdağ Belediye Başkan Adayı Cengiz Pala Emirdağ'a ekonomik katkı sağlayacak projelerini paylaşmaya devam ediyor. Pala Emirdağ'ın bir kavşak noktası ve bölgenin ciddi bir merkezi olduğunun altını çizerek üreticinin ve üretimin; tüketicinin ve pazarın kavşağında yer alan Emirdağ için sebze-meyve hali ve soğuk hava deposunun gerekliliğinin altını çizdi.
Pala bu konuda 2 yıldır bir planlama yaptıklarını yer tespiti ve fizibilite aşamalarını geçtiklerini, mali kaynağı da belirlediklerini, işin proje aşamasından yapım aşamasına en gec 2015'te geçebileceğini belirtti.
Pala "üretici ile pazarı, tüketici ile en kaliteli ve ucuz ürünü buluşturacağız.Bu konudaki tek el sistemini bitireceğiz. Emirdağ esnafı birilerinin hataları ve tek el olma sevdası sebebiyle bölgedeki pazarlarım dışında bırakılıyor. Hal bizde olursa hiç kimsenin Emirdağ esnafına size bir dakika deme hakkı kalmayacak. Bölge ekonomimize can verecek bir proje olacak" dedi.
Pala'nın yeni açıklayacağı projelerde Emirdağ'ın lojistik bir üs haline gelmesi için çalışmaları olduğu biliniyor.

  • Okunma: 3279

Yorumlar (4)Yorum Yap

  • Emir

    Bu da otogara benzmesin Biryandaş yapar alır fazladan parasını Pala'da komisyonunu yine boş kalır Siğer açıklanan projeler gibi

  • has emirdağlı

    pala yaptıkların yapacaklarıyın teminatıdır.lojistik üs palavralarını bırakta,kapattıklaın tesisleri anlat.hala sana inanan varsada şaşarım.

  • Erenoglu

    Korkut Bey.sizi tebrik ediyom.emirdagin parasini baskalari yiyo.sen mezbahayi kapattiracagina belediyenin Kapisina kilit vuraydin.daha iyi olurdu.

  • Korkut

    Sayın cengız pala sen bırak hal yapmayı da kapatılan mezbahanın yerıne modern teknolojı ile emırdagına mezbaha yap.mezbaha hal den çok daha önemli.sene boyunca hangı şartlarda Et'ler tasınıyor.herhalde kafan buna çalışmıyor.kendne hızmet degıl emırdag halkına hızmt etmelısın.hal i nasıl olsa sebzecıler dernegıde yapar.....