Emirdağ, Milli İttifak'tan Yana!

Haberler / Genel 2015

Emirdağ, Milli İttifak'tan Yana!

Milli İttifak Saadet Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adaylarından Halit Kuş , Bekir Daldal , ilçe Başkanı beraberindeki ziyaret heyeti ile seçim çalışmaları çerçevesinde Emirdağ ilçesini ziyaret ettiler.Emirdağ halkı Halit kuş’un aday gösterilmesinden çok memnun olduklarını ifade etti.Emirdağlı’lar görüşmede ; ‘Emirdağı’nı 1.sıraya alan Saadet Partisi Milli İttifakı destekleyeceklerini‘ belirttiler.

Yapılan ziyarette ; halkla kucaklaşan Halit Kuş şu konulara değindiler; Emirdağ Saadet Milli İttifak iktidarı ile hak ettiği yerde olacak. Yüksek makamlarda oturup Emirdağ’ımızın sorunlarına çözüm bulmaya çalışanlar, sahada olmadan, halkımızın derdiyle dertlenmeden hiçbir sorunu çözemezsiniz.Emirdağ bizim için çok önemli Emirdağ’ın sorunlarını tek tek çözeceğiz.

EKONOMİ AYNI FIKRADAKİ GİBİ
Çevresindekileri hasta olduğuna bir türlü inandıramayan Temel mezar taşına ‘Hastayım hastayım diyordun inanmıyordunuz.Ha şimdi noldi ! diye yazdırmış iktidar ve onun destekçilerinin ifadeleriyle ‘Büyüyen , istikrarlı, sağlıklı Türkiye ekonomisi de aslında bu durumda .

DÜNYA TARİHİNDE GÖRÜLMEDİ
Bugüne kadar; işsizlik , kapanan işyerleri , giderek artan protesto olmuş çek ve senetler, alım gücü düşüklüğü gibi olumsuz verilerle bir ekonominin iyileşebildiğini izah edebilen bir ekonomi anlayışı dünya tarihinde görülmedi.Ne var ki ekonomi iyi yolda sözleri iktidar temsilcilerinin dilinden düşmüyor.Aynı iktidar; iyi yolda olan ekonominin neden 2015 yılı için açıklanan bütçeden 54 milyar TL’sinin faiz lobisine gideceğini bir türlü izah edemiyor. Evrensel bir kuraldır ki nerede bir ekonomi bozuksa o ekonomi bozmak için İMF, Dünya Bankası , tefeciler oradadır.

SINIFTA KALAN İKTİDAR
Kıymetli hemşehrilerim , ülkemiz hiçbir iktidar döneminde bugünkü AKP iktidarında uğradığı kadar tahribata uğramamıştır oysa seçim meydanlarında hakkımızdan ülkemizi saadete ulaştırmak için oy isteyen AKP hükümeti ekonomi , tarım , işsizlik , insan hakları , dış politika , Kıbrıs konularında sınıfta kalmıştır.

MİLLİ İTTİFAK İKTİDARA GELİYOR ;
Biz aslında önceden bu icraatlardan daha fazlasını iktidara geldiğimizde yapmıştık hatırlarsınız.Yeniden yapacağız.daha fazlasını yapacağız.
Tüm vatandaşlarımız bizim iktidarımızda birinci sınıf vatandaş olacak. Milletin vicdanının sesine tercüman olacağız.Halkın her türlü öneri ve teklifini titizlikle dikkate alacağız.

YÜZDE 50 NET ZAM
Kardeşliği tesis edeceğiz.65 yaş maaşına yüzde 100 zam yapılacak.Gelir gelmez Memur İşçi ve emeklilere yüzde 50 net zam yapacağız.Askere giden yiğitlerimize, asgari ücret kadar maaş bağlanacak.Emeklilik yaşla değil, prim yılı ile olacak 30 yıl hizmet eden emekli olacak.Esnafa çözüm ortağı olacağız.Vergi yükünü azaltacağız.Tarım, stratejik sektör olarak kabul edilecek.Tüm kotalar kalkacak.

MİLLETİMİZİN YÜZÜ GÜLECEK
Kredi kartı borçlarının faizleri silinecek.Fakir ailelere her yıl 100 bin konut yapılacak
Tüm Öğretmenler atanacak.Örtülü ödenek kaldırılacak.Şeker fabrikaları özelleştirmeden çıkarılacak kapatılması engellenecek. seçim barajı kaldırılacak.Aileyi güçlendireceğiz.Kadına yönelik şiddeti engelleyeceğiz.Evlenecekler desteklenecek bir maaş yardım ve faizsiz kredi alacak.İktidarda yapacağımız icraatlardan bir kaçını söyledim. Kurtuluş çözüm , Milli İttifak Saadet partisidir.

  • Okunma: 2291

Yorumlar (0)Yorum Yap