Emirdağ MYO Öğrencilerine Konuk Oldu

Haberler / Güncel

Emirdağ MYO Öğrencilerine Konuk Oldu

Afyon Kocatepe Üniversitesi Emirdağ Meslek Yüksek Okulu, Emirdağ’da başarı hikayelerini konu alan konuklarıyla öğrencileri bir araya getiriyor.

Geçtiğimiz hafta Emirdağ Kaymakamını konuk eden, Emirdağ Myo’da bu haftanın konuğu Emirdağ Belediye Başkanı Serkan KOYUNCU oldu. AKÜ Emirdağ Meslek Yüksek okulunun düzenlediği Başarı Hikayeleri-II etkinliğine konuk olan Belediye Başkanı Koyuncu öğrencilerle bir araya geldi.

Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Mustafa Kemal YILDIZ'ın açılış konuşmasının ardından Belediye Başkanı Serkan KOYUNCU öğrencilik, üniversite ve iş hayatı, akademik kariyeri ile Belediye Başkanlığına uzanan hikayesini anlattı. Öğrencilerle karşılıklı soru cevap ve samimi muhabbet ortamında geçen etkinlik de talepleri dinleyen Belediye Başkanı gençlere yönelik projeleri tanıttı.

Üniversite öğrencileri tarafından beğeniyle karşılanan projeler ilçemizin çehresini, değiştireceği gibi sosyal ve kültürel alanda da yenilik katacağı vurgusu yapıldı.
Etkinlik sonunda Belediye Başkanı Serkan KOYUNCU Aşçılık Bölümü öğrencilerinin Muğla ilinde yapılan yarışmada altın madalya ile dönmelerini tebrik ederek başarılarının devamlılığını diledi ve her alanda Belediye olarak yanlarında olduklarını bilmelerini iletti.

  • Okunma: 1834

Yorumlar (0)Yorum Yap