Emirdağ OSB’ye 3.Genişleme Alanı Kurulacak

Haberler / Ekonomi

Emirdağ OSB’ye 3.Genişleme Alanı Kurulacak

Emirdağ Organize Sanayi Bölgesi (OSB), artan talepleri karşılamak üzere genişletiliyor. Emirdağ'da kurulması planlanan 3. Genişleme alanı talebi ile Sanayi Bölgeleri Genel Müdürü Fatih Turan ziyaret edildi. Genişleme alanı için
talep edilen alan mevcut OSB’nin kuzeyinde Ankara -İzmir karakoluna kadar uzanan 160 hektarlık bir alanı kapsıyor. Planlanan 3.Genişleme alanı tamamlandığında Emirdağ Organize Sanayi Bölgesi'nin hızla büyümesine katkı sağlayacak ve Emirdağ OSB'nin Ankara- İzmir karakoluna bir cephesini oluşturacak.

Ziyarette ilişkin değerlendirmede bulunan Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu Emirdağ Organize Sanayi Bölgesi'nde kurulması planlanan 3. Genişleme alanını, OSB yatırımlarını, ihtiyaçları ve bölgenin sanayi gelişim potansiyelini Genel Müdür Fatih Turan ile değerlendirme imkânı bulduklarını belirterek, "Sayın Genel Müdürümüze Emirdağımıza ve bölgemize göstermiş olduğu yakın ilgi ve alaka için tüm Emirdağ adına teşekkür ediyorum. Yeni büyüme sahamız, Emirdağımıza, Organize Sanayi Bölgemize, Afyonkarahisarımıza hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Bölgeleri Genel Müdürü Fatih Turan'ı ziyarete Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici, Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu ve Emirdağ Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Şamil Çil katıldı.

  • Okunma: 1747

Yorumlar (0)Yorum Yap