Emirdağ OSB'ye 97 Milyon Liralık Yatırım

Haberler / Güncel

Emirdağ OSB'ye 97 Milyon Liralık Yatırım

Emirdağ OSB’de yapılacak Atıksu Arıtma Tesisinin ihalesi Kaymakam Osman Bilici ve Belediye Başkanı Serkan Koyuncu’nun katılımıyla bugün Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nda yapıldı.

Her geçen gün yeni yatırımlarla büyümeye ve gelişmeye devam eden Emirdağ OSB'de yapılacak Atıksu Arıtma Tesisi, daha geniş kapsamlı ve yeni teknolojiyle günlük 8000 m3 arıtma kapasitesine sahip olacak.

Bölgemizin en geniş kapsamlı OSB’lerinden olan Emirdağ OSB’nin çevre il ve ilçelere örnek olacak şekilde gelişmeye devam ettiğini ifade eden Kaymakam Bilici, "Yeni Atıksu Arıtma Tesisi’nin ilçemize ve halkımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Yapılan yatırımlar sayesinde bölgenin en cazip Organize Sanayi Bölgesinin Emirdağ'da olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Serkan Koyuncu; " Bugün Günlerden Ankara. Bugün ilçemiz doksanyedi milyon beşyüzbin TL lik yatırım kazandı. Bugün Emirdağ Organize Sanayi Bölgemiz Atıksu Arıtma Tesisi inşaatının ihalesi 97.500.000 TL ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımızda yapıldı. İlçemiz için tarihi olan bu imzalar herbirimize hayırlı olsun. En yakın zamanda inşaatı başlayacak olan Arıtma Tesisimiz için başta sayın Milletvekillerimiz Ali Özkaya'ya, İbrahim Yurdunuseven'e, Emirdağ Kaymakamımız Sayın Osman Bilici'ye, Organize Sanayi Müdürümüz ile personellerine ve Organize Sanayi Bölgesi yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

  • Okunma: 1024

Yorumlar (0)Yorum Yap