Emirdağ OSB'ye Yeni Bir Yatırım Daha!

Haberler / Ekonomi

Emirdağ OSB'ye Yeni Bir Yatırım Daha!

Emirdağ Organize Sanayi Bölgesine yeni yatırımcı gelmeye devam ediyor. Emirdağ OSB yatırımcı çekmeye devam ediyor. 12.04.2015 tarihinde % 90 indirimli arsa teşvik uygulanmasının tamamlanacak olması nedeni ile sanayi parsellerine ilgi artıyor.

Afyonkarahisar merkezde ikamet eden ve uzun yıllardır Emirdağ Bölgesinde çim üretimi yapan İnşaat Mühendisi Metin Mutlu’ nun İtalyan ortağı ile kurduğu GARDENİA İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ ı patates başta olmak üzere sebze işleme-paketleme fabrikası kuracak.

Ön başvurusu kabul edilerek 7500 metrekarelik sanayi parseli tahsis edilen yeni katılımcı, proje çalışmalarına başladı. 2015 yılı sonunda tesisi üretime geçirmek istediğini belirten Metin MUTLU ilk etapta 25 kişilik istihdam sağlayacağını belirterek bu sayının dağıtım ağının tamamlanması ile 50 kişiye ulaşacağının altını çizdi.

Emirdağ OSB’ de yer almanın ulaşım açısından çok önemli olduğunu belirten Metin MUTLU, OSB’ de sunulan altyapı hizmeti ve teşviklere vurgu yaparak yatırım yapmak isteyen firmalara bu kolaylıkları değerlendirme çağrısında bulundu.

  • Okunma: 7162

Yorumlar (0)Yorum Yap