Emirdağ Sağlık Merkezi İhalesi 25 Temmuzda

Haberler / Siyaset

Emirdağ Sağlık Merkezi İhalesi 25 Temmuzda

2014 yılından itibaren Emirdağ'da sağlık yatırımları ve doktor sorunu için özel önlemler alan AK Parti Emirdağ İlçe Başkanlığı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Özellikle 2018 yılında Emirdağ Devlet Hastanesinin uzman doktor ihtiyacı için önemli görüşmeler gerçekleştiren AK Parti Emirdağ İlçe Yönetimi sağlık yatırımlarında da Emirdağ'da önemli çalışmalar gerçekleştiriyor. Emirdağ'a yeni devlet hastanesinin yerinin belli olmasıyla birlikte Eskişehir Caddesinde 1 No'lu sağlık Ocağının olduğu yere Emirdağ Toplum Sağlığı Merkezi+Aile Sağlığı Merkezi 6 Hekimlik+112 Acil Servis Merkezi'nden oluşan sağlık kompleksinde ihale tarihi belli oldu.

AK Parti Emirdağ İlçe Başkanı İnşaat Yüksek Mühendisi Serkan Koyuncu, Emirdağ'da doktor sıkıntısının en aza indirildiğini ve Emirdağ tarihinin en çok uzman doktor atamasını AK Parti'nin dönemlerinde gerçekleştirdiğini dile getirdi. Koyuncu yeni sağlık yatırımlarıyla ilgili olarak; "Bilindiği üzere Eskişehir Caddesinde eski sağlık ocağının ve lojmanlarının olduğu yere bin metrekare kapalı alanın içerisine Toplum Sağlığı Merkezi, Aile Sağlığı Merkezi 6 Hekimlik ve 112 Acil Servis Merkezinin binalarının olduğu modern bir binayı Emirdağ'ımıza kazandırıyoruz. 25 Temmuz 2018 günü ihalesi yapılıp yer tesliminden itibaren en kısa sürede Emirdağımıza kazandıracağımız bu yatırım Emirdağ'ımıza hayırlı olsun. Herkesin merak ettiği bir soruya da cevap verelim Emirdağ Devlet Hastanesinin yeni yerine tabelamızı astık. En kısa zamanda Emirdağ Yeni Devlet Hastanesi ile ilgili gelişmelerimizi de sizlere aktaracağız. Yaparsa AK Parti yapar."dedi.

  • Güncelleme: 21.06.2018 15:35
  • Okunma: 4956

Yorumlar (2)Yorum Yap

  • emirdagliyiz

    yani secimden sonra ya hic olmazsa tarih aciklamayin eger yapilirsa

  • Gurbetci

    Be Emirdağ ilçe başkanı neymiş böyle,
    Devlet'in parası ile yapılıyor bina, AKP partinin parası ile değil.
    şunu belirtmem gerek cumhur ittifakına oyumu kullandım, başka alternatif söz konusu değil.

    Moderatör dikkatine, eger bu yazım yayınlanmasa, sizlere şaibeli ile bakarım. Tarafsızl değilsin ozaman