Emirdağ Spor, BAL Ligine Yükseldi

Haberler / Spor

Emirdağ Spor, BAL Ligine Yükseldi

Afyonkarahisar Süper Amatör Lig'inde mücadele eden Emirdağsporumuz, Sandıklı Sporla oynadığı maçtan 2 - 0'lık skorla galibiyet ile ayrılarak şampiyon olarak BAL Ligi'ne adını yazdırdı. Şehrimizin takımı Emirdağsporumuzun bir üst lige çıkması coşkuyla karşılandı.

Maçı tribünlerden izleyen ve karşılaşmanın ardından da desteklerini sunmak için sahada sporcuların sevincine ortak olan Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, "Sezonun başından beri üstün bir performans gösteren Emirdağsporumuzun oyuncuları BAL Ligi’ne yükselmeyi hak ettiler. Büyük bir emek ve üstün gayretle mücadele ederek, grubunda şampiyon olan ve Bal Ligi'ne yükselen Şehrimizin takımı Emirdağsporumuzun oyuncularına ve antrenörlerine bizlere bu eşsiz sevinci yaşattıkları için şükranlarımı sunuyorum. Emirdağporumuzu gönülden kutluyorum. Yöneticilerimize, teknik ekibimize, futbolcularımıza ve takımını yalnız bırakmayıp bizlerle olan seyircimize canı gönülden teşekkür ediyorum. Ayrıca şehrimizin takımına emeği geçen herkese de ayrıca teşekkür ediyorum. Böyle başarılı gençleri gördükçe spora ve sporcuya yaptığımız desteklerin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha görmüş olduk. Bundan sonra da sporcularımıza ve antrenörlerimize desteklerimizi sunmaya devam edeceğiz." dedi.

Kaymakam Osman Bilici, Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ile coşkulu taraftarları Emirdağspora tribünden destek verdi.

Sandıklı Sporla oynadığı maç sonrasında Bal Ligi'ne yükselen Emirdağporumuz son düdükle birlikte şampiyonluk kutlamalarına başladı. Şampiyonluk haberi üzerine Emirdağlılar sokaklara dökülerek şehrimizi takımını karşıladı.

Davul zurna havai fişek, meşale ve tezahüratlarla takımımızı karşılayan Emirdağlılar, kulüp yöneticileri, teknik heyet ve oyuncularla birlikte BAL Ligi'ne yükselmenin tadını çıkardı.

Emirdağ için tarihi bir gün olduğunu, Emirdağsporun ilçeye Bayram havası yaşattığını söyleyen Belediye Başkanı Serkan Koyuncu emeği geçen herkese teşekkür ederek, “Bize düşen sadece gençlerimize destek olmaktı. Biz çok fazla bir şey yapmadık, sadece gençlerimize yanlarında olduğumuzu hissettirebildiysek ne mutlu bize, tabi ki bal ligine çıkmak büyük bir başarı ama daha büyük başarılar Emirdağsporu bekliyor ve inanıyorum ki daha büyük başarılar Emirdağspora yakışıyor diyeceğiz.” ifadelerini kullandı.

  • Okunma: 1319

Yorumlar (0)Yorum Yap