Emirdağ Spor Kafilesinden Başkan Kargın'a Ziyaret

Haberler / Spor

Emirdağ Spor Kafilesinden Başkan Kargın'a Ziyaret

Emirdağspor Kulübü Başkanı Abdilkadir KARATAŞ , Yönetim Kurulu Üyeleri ve futbolcular ve teknik heyet ile birlikte Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN'ı makamında ziyaret etti.

Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN’a kulübe katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür eden Emirdağspor Kulübü Başkanı Abdilkadir KARATAŞ, Emirdağspor’un şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlediğini, Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN’ın bu yolda her zaman yanlarında olduğunu bildiklerini söyledi.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Uğur Serdar KARGIN Emirdağspor’un başarısı ile gurur duyduklarını dile getirerek, "Emirdağspor şuan iyi yolda. Şampiyonluk için sağlam adımlarla ilerliyor. Bu konuda biz de elimizden gelen desteği veriyoruz. Vermeye de devam edeceğiz. Biz futbolcularımıza ve teknik heyetimize güveniyoruz.” Dedi.

Ziyaretin ardından Emirdağspor Kulübü Başkanı Abdilkadir KARATAŞ , Yönetim Kurulu Üyeleri,futbolcular, teknik heyet Emirdağ Belediye Başkan Uğur Serdar KARGIN ile hatıra fotoğrafı çekindiler. Ziyaret akşam yemeği ile son buldu.

  • Okunma: 2114

Yorumlar (0)Yorum Yap