Emirdağ Spor, Takibi Sürdürüyor

Haberler / Spor

Emirdağ Spor, Takibi Sürdürüyor

Afyonkarahisar Süper Amatör Ligin 15. Haftasında Kumartaş Spor ile Emirdağ Spor, İscehisar'da kozlarını paylaştılar. Zirve yarışından kopmak istemeyen Emirdağ Spor, rakibini 3-1 ile geçerek liderlik takibini sürdürüyor.

Büyük bir çekişme içerisinde geçen karşılaşmalarda yavaş yavaş sona gelinirken; Salar Belediye Spor ve Bolvadin Belediye Spor'un hemen ardından Emirdağ Spor, kendi adına çok kritik bir karşılaşmada galibiyete imza atmayı başardı. Deplasmanda iddiası bulunmayan Kumartaş Spor'a konuk olan kırmızı-beyazlılar, sahadan 3-1'lik skorla ayrılmasını bildi ve lider ile arsındaki 4 puanlık farkı korudu.

Başlama düdüğünün ardından dakikalar 6'yı gösterdiğinde ani bir atak ile rakip ceza sahasına gelen Emirdağ Spor, 6. dakika'da Seçkin'le aynı zamanda ilk yarının da skorunu 1-0 olarak belirledi. İkinci yarıda ise 56. dakikada Oktay(2-0), 65. dakikada ise alt yapıdan Kadir Çelik(3-0)'in attığı gole müsabakanın son dakikalarına doğru Kumartaş Spor karşılık verdi ve karşılaşma 3-1 sona erdi.

  • Okunma: 2125

Yorumlar (0)Yorum Yap