Emirdağ Spor'a 4-1 Kere Maaşalah

Haberler / Spor

Emirdağ Spor'a 4-1 Kere Maaşalah

Afyonkarahisar Süper Amatör Lig'de bu hafta Emirdağspor evinde, Salar Belediyespor'u konuk etti. Emirdağ şehir stadyumunda oynanan mücadelede Emirdağspor’un gösterdiği performans göz doldurdu. Rakibine göre üstün bir mücadele sergileyen Emirdağspor, rakibi karşısında 4-1’ lik bir skorla galip gelmesini bildi. Tribünlerde maç esnasında heyecanlı anlar yaşanırken Emirdağlı vatandaşlar da takımlarını yalnız bırakmadılar ve maç boyunca desteklediler.

Kaymakam Bilici, maç sonunda alınan sonuçtan ve gösterilen performanstan dolayı memnun olduğunu dile getirerek futbolcuları ve teknik heyeti tebrik etti. Kaymakam Bilici, ilçemizin takımı “Emirdağspor’a şampiyonluk yakışır. Sezon sonu şampiyon olarak 3. Lige giden yolda hedefimize bir adım daha yaklaşacağız” dedi.

Maçta yaşanan olumsuzluklara rağmen Emirdağsporun lige dolu dizgin devam ettiğini dile getiren Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu: "Şehrimizin takımına tam destek... Hakemlere rağmen muhteşem bir oyun sergileyen Emirdağsporumuzu, takımımızı yalnız bırakmayan taraftarlarımızı tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

Emirdağspor’ u desteklemeye gelenler arasında Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, İlçe Emniyet Müdürü Erdal Yanık, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş yer aldı.

  • Okunma: 1058

Yorumlar (0)Yorum Yap