Emirdağ Spor’da Akçeşme Dönemi

Haberler / Spor

Emirdağ Spor’da Akçeşme Dönemi

Afyonkarahisar Süper Amatör Lig'de mücadele edecek olan Emirdağ Spor, yeni yönetim kurulu ile hedef yükseltti. Mevcut başkan Süleyman Kocabıçak'ın tekrar aday olmadığı seçimde tek aday daha önce Emirdağ Spor'da yıllarca ter döken Hüseyin Akçeşme ve ekibi tek liste olarak seçimi kazandı.

Eski başkan Süleyman Kocabıçak başkanı olduğu dönemde Emirdağ Spor'un son iki yılında yaşadıkları zorluk ve imkansızlıklarla yaşadıklarını anlattı.

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu söz aldı ve konuşmasında Ağustos 2019'da kulübün nasıl kapanma seviyesine geldiğini ayrıntılarıyla anlattı. Emirdağ Spor sevdalısıyız diyenler son dakika kulüpten nasıl istifa ettiklerini ve ligden kulübün düşmesi için neler yaptıklarını anlattı. Emirdağ'da 2021 yılı içerisinde 40 milyon liralık spor yatırımı yaptıklarının altını çizdi.

Başkan Hüseyin Akçeşme'nin yönetiminde şu isimler yer aldı; "Hamza Çeliker, Ahmet Erkart, Ramazan Atılgan, Fatih Cihangir Okutan, Özgür Denizli, Serbülent Buzlu."

Başkan Hüseyin Akçeşme konuşmasında; "Bizler köken olarak futbolun içinden geliyoruz. Emirdağ Spor'un en parlak olduğu dönemlerde futbol oynayarak geçti. Futbol oynarken her sıkıntıda uzun çarşıya koşuyorduk. Yük olduğumuzun da farkındaydık, bazen gerçekten yük de oluyorduk. Emirdağ Spor'da takım şortsuz farklı renklerde şortlarla maça çıktığımız zamanları anlattık arkadaşlarımıza. Bu özveriyle başaracağımıza inanıyorum. Hedefimiz bir üst lige çıkmak olarak bismillah diyoruz." dedi.

  • Okunma: 2983

Yorumlar (2)Yorum Yap

  • Kürşat Şenel

    Başkana ve ekibine başarilar dilerim.allah utandirmasin.

  • Ceyhan

    Emirdagspora hayırlı olsun Allah utandirmasin Hüseyin başkana ve ekibine başarılar dileriz.