Emirdağ Spor'dan Son Dakika Golü

Haberler / Spor

Emirdağ Spor'dan Son Dakika Golü

İlk haftasından itibaren şampiyonluk için yarışan Salar Belediyespor ve Bolvadin Belediyespor’u takibini sürdüren kırmızı siyahlılar, hem yakın takibini sürdürmek, hem de aradaki puan farkını kapatabilmek adına kendisi açısından çok önemli bir müsabakaya çıktı ve rakibini deplasmanda 0-1 yenerek 3 puanı hanesine yazdıran takım olarak 37 puan ile üçüncü sıradaki yerini korudu.

MÜCADELEDEN DETAYLAR

Karşılaşmaya konuk ekip etkili başlayan taraf oldu. Toplamda 3 sarı kartın çıktığı karşılaşmanın ilk 45 dakikalık diliminde her iki taraftan da gol sesi çıkmadı ve 0-0 sona erdi. Müsabakanın ikinci yarısına girildiğinde ilk yarıdaki oyununu ikinci yarıya da aktaran konuk Emirdağ, dakikalar 89’u gösterdiğinde Oktay Arıkan ile aradığı golü buldu ve maç, bu skor ile sona erdi. Alınan galibiyetten ötürü üçüncü sıradaki yerini koruyan ve rakipleri ile arasındaki puan farkını 6’ya indiren Emirdağ, 37 puan ile üçüncü sıradaki yerini korumasını bildi.

KAYIHAN 9’UNCU SIRADA KALDI
17’nci haftada kendi sahasında Emirdağspor’a yenilen ev sahibi Kayıhan Belediyespor ise haftayı 9’ncu sırada 15 puan ile kaldı

  • Okunma: 1859

Yorumlar (0)Yorum Yap