Emirdağ Tabiat Parkı Yapılıyor

Haberler / Güncel

Emirdağ Tabiat Parkı Yapılıyor

Geçtiğimiz gün Emirdağ'da bir dizi açılışlar gerçekleştiren Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr.Veysel Eroğlu, Emirdağ yatırımları konusunda Emirdağlılara açıklamalarda bulundu.

Emirdağ Mübarek Bir Yer!
Kürsüden Emirdağlılara seslenen Eroğlu, bir de anısını paylaştı. Eroğlu; "Emirdağ'a geldiğim zaman çok mutlu oluyorum. Emirdağlıları gönülden seviyorum. Her Emirdağ'a gelişte heybemiz dolu geliyoruz. Emirdağ'a ne yapılsa azdır. Emirdağ'ın bende özel bir yeri var. Bundan 3 yıl önce Emirdağ'da bir programdayken; bir torunum oldu ve ismini de Emir koyduk. Emirdağ mübarek bir yer!"

Yedikapı Tabiat Parkı Yapılıyor
Yeşil alan konusunda ciddi yatırımlar gerçekleştirdiklerini dile getiren Eroğlu, Emirdağ'daki Yedikapı barajı etrafına Yedikapı Tabiat Parkı yapmaya başladıklarını dile getirdi. Eroğlu şunları kaydetti; "İçme suyu problemini çözdük. Yedikapu barajını yaptık. Baraj etrafında muhteşem bir tabiat parkı kuruyoruz. Benim Belçika'daki gurbetteki kardeşlerim izne geldiğinde hoşça vakit geçirsinler, dinlensinler. Bütün dere ıslahlarını yapıyoruz. Emirdağ'ı çiçek gibi yapacağız. Emirdağ'da çöpler toplanmıyordu. Bizden önce eski Türkiye'de... Şimdi Türkiye'nin en modern katı atık tesisi Afyonkarahisar'ımızda bulunuyor.Burada Afyon Belediye Başkanımız çöplerden elektrik üretiyor. Pislik, koku, hastalık saçan çöpler elektrik üretiyor." dedi.

  • Okunma: 6108

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • fatih

    Sayın Bakanım yeni otagar karşısına yapılacak olan hastane ne oldu..