Emirdağ Toki ve Gömü Toki Başvuru Sonuçları

Haberler / Güncel

Emirdağ Toki ve Gömü Toki Başvuru Sonuçları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 13 Eylül 2022'de duyurduğu Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olan ‘İlk Evim, İlk İş Yerim’de kura çekimlerinin yarısından fazlası tamamlandı. Bugüne kadar 56 şehirde 126 bin 149 konutun kura çekimleri tamamlandı. Emirdağ ve Gömü beldesine yapılacak konutlar için hazırlanacak kura töreni önümüzdeki günlerde duyurulacak.

Emirdağ’da 316 konut için yapılan başvurularda şartları sağlayan ve sağlamayan kişilerin bilgileri Toki tarafından yayınlandı.1541 kişinin başvuru yaptığı Emirdağ TOKİ için; 1463 kişinin şartları sağladığı, 78 kişinin ise başvuru şartlarını sağlamadığı için başvurusu iptal edildiği bildirildi. Başvurusu iptal edilenlerin sebebi ise şu şekilde açıklandı; TOKİ'de anlaşması olanlar, eşinin toki'de anlaşması olanlar, eş başvurusu olanlar, tapuda kaydı olanlar, eşinin tapuda kaydı olanlar, birden fazla projeye başvuranlar.
Emirdağ TOKİ’de 316 daire için şartları sağlayan isimlere ulaşmak için tıklayın.

Emirdağ TOKİ’de başvurusu iptal edilen isimlere ulaşmak için tıklayın…

Emirdağ’a bağlı Gömü Beldesine ayrılan 200 konut için de başvurusu kabul edilen ve edilmeyenler belli oldu. Beldeler içerisinde en fazla konut ayrılan Gömü Beldesinde başvurusu kabul edilen 203 kişi ise çok şanslı… 200 daireden sadece 3 kişiye daire verilemeyecekken başvuranların neredeyse hepsi daire sahibi olacak. Gömü’de şartları sağlamayan kişi sayısı ise 17 olarak belirlendi.

Gömü TOKİ’de 200 daire için şartları sağlayan isimlere ulaşmak için tıklayın.

Gömü TOKİ’de başvurusu iptal edilen isimlere ulaşmak için tıklayın…

  • Güncelleme: 13.01.2023 10:50
  • Okunma: 10528

Yorumlar (0)Yorum Yap