Emirdağ ve 10 İlçeye Uyarı!

Haberler / Güncel

Emirdağ ve 10 İlçeye Uyarı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugün ve Afyonkarahisar’ın 10 ilçesi için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış uyarısı verdi. İlçeler arasında Dazkırı, Başmakçı, Dinar, Evciler, Kızılören, Şuhut, Çay, Sultandağı, Emirdağ, Bolvadin ilçeleri var.

Ekim ayının gelmesiyle birlikte havalar iyiden iyiye soğudu. Afyonkarahisar’da bundan nasibini alıyor. Sıcak havalar yerini soğuk havalara bırakırken Meteoroloji Genel Müdürlüğü bugün ve yarın için Afyonkarahisar’ın 10 ilçesini uyardı. Bu akşam saatlerinden itibaren Denizli ve Afyonkarahisar’ın güney kesimlerindeki ilçeler olan Dazkırı, Başmakçı, Dinar, Evciler’de beklenen kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış uyarısı var. 

BU İLÇELERDE YAŞAYANLAR DİKKAT
Yarın yani Cuma günü sabah saatlerinden sonra Afyonkarahisar’ın Kızılören, Şuhut, Çay, Sultandağı, Emirdağ, Bolvadin ilçelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yerel kuvvetli, olması beklendiğinden meydana gelmesi muhtemel ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar ve fırtına gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

  • Okunma: 3109

Yorumlar (0)Yorum Yap