Emirdağ Yaylalarını Yabancılara Peşkeş Çekmek İstiyorlar

Haberler / Güncel

Emirdağ Yaylalarını Yabancılara Peşkeş Çekmek İstiyorlar

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Emirdağ İlçesi’nde düzenlenen Hıdırellez şenliklerinde konuştu. Mısırlıoğlu, “Emirdağ yaylalarını yabancılara peşkeş çekmeyelim” dedi


Emirdağ Yaylaları Doğa Platformunun düzenlediği Yellibel Yaylasında düzenlediği Hıdırellez şenliğe; İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, İl Sekreteri Tevfik Sarı, İl Başkan Yardımcısı Ömer Yılmaz, Bayındırlık ve İskân eski Bakanı İYİ Parti Kurucu Üyesi Abdülkadir Akcan, Emirdağ İlçe Başkanı Ergün Yardımcı ve çok sayıda partili katıldı.

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu programda bir konuşma yaptı. Mısırlıoğlu şunları söyledi: “Emirdağ yaylalarında altın aramak isteyen yabancı şirketlerin karşısındayız. Bizler yaylaların özgür olduğunu anlayıştan gelen insanlarız. Türkiye’de altın arama bahanesi ile kim olduğu belli olmayan insanların topraklarımıza ayak basmasına müsaade etmemeliyiz. Bu toprakların her karışında şehit kanı vardır. Bu yaylara bize ecdadımızın mirasıdır. Yaylalarımıza her zaman sahip çıkacağız. Altın aramak isteyenlerin karşısında dik bir şekilde duracağız. Kim oldukları belli olmayan bu şirketlerin izin ve ruhsatlarının iptal edilmesini talep ediyoruz. Sizinle birlikle haklı mücadelemizi sürdüreceğiz. Emirdağ’ı yabancı şirketlere peşkeş çekmeyelim.”

  • Okunma: 1091

Yorumlar (0)Yorum Yap