Emirdağ Yeni Devlet Hastanesi 25 Ekimde İhaleye Çıkıyor

Haberler / Sağlık

Emirdağ Yeni Devlet Hastanesi 25 Ekimde İhaleye Çıkıyor

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Emirdağ Yeni Devlet Hastanesi ihalesinin 25 Ekim’de gerçekleştirileceği müjdesini verdi.

Başkan Koyuncu, yıllardır takip ettiği konuyla ilgili olarak şunları kaydetti; “Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde aziz milletimize hizmet etmeye devam ediyoruz.

Emirdağ Devlet Hastanemizin ihalesi 25 Ekim’de yapılıyor. Yaklaşık 15.000 metrekare inşaat alanıyla yapılacak yeni hastanemiz ilçemize hayırlı olsun.

Emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca'ya, İl Başkanımız Hüseyin Ceylan Uluçay'a, milletvekillerimiz Veysel Eroğlu, Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Emirdağ İlçe Başkanımız Erkan Karakuş’a aziz milletimiz adına şükranlarımızı sunuyorum.”

  • Okunma: 2951

Yorumlar (2)Yorum Yap

  • Mocca

    Iyi guzel 'de simidiki hastaneye tadilat yapilsa daha iyi olmaz mi?
    Hem daha hesapli olur, hem ortalik zaten betonla doldu.

  • VATANDAS

    Nihayet - geç bile kalindi - Bir vatandas olarak bu yaz maalesefki hastaneye gitmek zorunda kaldik ve hastanenin hali içler acisi neden mi. Acil den giris yapildi ve malesefki hijiyen SIFIR, hemsireye varinca "karsida bilmem ne oda var orda bekleyin" elime de serumu verdiler - hemsirenin görevi hastaya eslik edip onu bir yataga yerlestirmesi - kafamizin altina alaçak ne bir yastik ne de üstümüzü örtecek bir bataniye bulabildik, umarim bu yeni hastaneyle her sey daha iyi olur