Emirdağ Ziraat Odası Başkanı Köycü Oldu

Haberler / Güncel

Emirdağ Ziraat Odası Başkanı Köycü Oldu

Emirdağ Ziraat Odası Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Emirdağ Ziraat Odası sosyal tesislerinde gerçekleşen yönetim kurulu seçimine 89 çiftçi delegesi katıldı. Genel kurulu divan kurulunun oluşmasının ardından daha önce adaylığını açıklayan Abdilkadir Fındık adaylıktan çekilerek diğer aday Okan Kırca'yı desteklediğini açıkladı. Divan kurulu tarafından başkan adaylarına söz hakkı verildi.

İlk olarak başkan adayı Okan Kırca kürsüye geldi ve 13 yıl Ziraat Odası'nda görev yaptığını kendisine işten ayrılması için yapılanlar hakkında iddialarda bulundu ve Emirdağ Çiftçisine yapacaklarından bahsetti.

Daha sonra kürsüye gelen Öztürk Köycü, Emirdağ Ziraat Odası başkanının bir eli toprakta bir eli Allah'ta olan, elinde nasır, ciğerlerinde arpa tozu olan çiftçilerin sorunlarını bilen birisinin Ziraat Odası Başkanı olması gerektiğini dile getirdi. Kendisi hakkında diğer aday Kırca tarafından yapılan sataşmaya cevapları kanıtlı ve şahitli olarak cevap verdi.

Okan Kırca beyaz renkli liste ile, Öztürk Köycü ise yeşil renkli liste ile seçime girdi.

Okan Kırca'nın listesinde; Abdil Fındık, Fakı Topkaya, Erdal Arısoy, Fatih Gökçe, Muharrem Söğüt, Şaban Yılmaz, Ahmet Özdal, Mesut Okutan, Nurettin Sarıtaş, Osman Keyifli, Salim Özgür, Ekrem Koyuncu, Mevlüt Kök, Ercan Akkuş, Abdil Köken, Ahmet Başçı, Kadir Çeper, Aliihsan Kozlu, Muharrem Kıvrak.

Öztürk Köycü'nün listesinde; Rasim Erginer, Gürsel Erdem, Süleyman Koyuncu, Salih Şal, Hayati Duru, Mustafa Yılmaz, Erol Özkan, Onur Yücesan, Orhan Öncü, Hasan Yurday, Sezgin Çalışkan, Yusuf Dankuş, Cevat Korkmaz, Mevlüt Ergürbüz, Ekrem Koyuncu, Orhan Çayır, Muzaffer Pala, İsmail Çimen, Erdal Kaya, İbrahim Çağrı Gürgen.

Seçim sonucunda 89 delegeden 67 delegenin oyunu Öztürk Köycü, 22 oyu ise Okan Kırca aldı ve Emirdağ Ziraat Odası'nın yeni başkanı Öztürk Köycü oldu.

Seçim sonucu Köycü tebrikleri kabul etti.

  • Güncelleme: 02.02.2019 15:37
  • Okunma: 4301

Yorumlar (2)Yorum Yap

  • yücel demircigediği

    hayırlı olsun tebrik ederim

  • Korel KÖYCÜ

    Amca tebrik ederim,başarılarının devamını dilerim.Emirdağ için Hayırlı ve Uğurlu olsun.