Emirdağ'a 2 Uzman Doktor Daha Atandı

Haberler / Sağlık

Emirdağ'a 2 Uzman Doktor Daha Atandı

Sağlık Bakanlığı’nın 80. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kurası sonucunda Emirdağ Devlet Hastanesine 2 yeni uzman doktor daha atandı.

Atama hakkında bilgiler veren AK Parti Emirdağ İlçe Başkanı Serkan Koyuncu, yeni atamalar ile birlikte sağlık alanında talep ve ihtiyaçların karşılanacağını ifade etti.

Türkiye’nin AK Parti iktidarında sağlık alanında çağ atladığını ve Emirdağlı'nın da bundan nasibini altığını belirten Başkan Koyuncu; “ Emirdağ Devlet Hastanemiz için 2018 yılında sağlık alanında ciddi adımlar atıldı. Bugün yapılan İç Hastalıkları ve Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon uzmanı hekimlerimizle birlikte 2018 yılında toplam Emirdağ'a gelen doktor sayısı 19 oldu. İnşallah uzun süre Emirdağımızda hizmet verecek doktor arkadaşlarımız halkımızın ihtiyaçlarını karşılamada yardımcı olurlar. Emirdağ'da sağlıkta hizmet kalitesinin daha da yukarılara çıkarmak için mücadelemizi sürdürüyoruz. Emirdağ Devlet Hastanesine ve Emirdağlı hemşehrilerimiz sağlık alanında önemli günlerini yaşıyor. Emirdağımız için yaptığımız bütün talepleri geri çevirmeyen başta sayın Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu olmak üzere, Milletvekillerimiz Ali Özkaya, Hatice Dudu Özkal’a teşekkür ederiz. Emirdağımıza hayırlı olsun” dedi.

Emirdağ'a atanan doktorlar ve isimleri şöyle;

İç Hastalıkları Uzmanı - Abide Günnur Güçlü
Fiziksel Tıp ve Rehabiltasyon - Mahir Kemal Taşkın

  • Okunma: 5770

Yorumlar (6)Yorum Yap

  • alp kılıç

    hizmet edenlerden,sebeb olanlardan allah razı olsun eleştirmek kolay takdir etmek lazım

  • Emirdağlı

    Sayin Korkmazer ,emirdagina bir faydaniz olsun bi hayra vesile olun sizinde fotografinizi yayınlasınlar....muhtemelen karşı fikirde ki bir partidensiniz....

  • Korkmazer

    Bu kişi Emirdağ sağlık müdürümü ki herşeyde bu kişinin fotoğrafını koyuyorsunuz emirdağında bir parti Temsilcisi sadece

  • teşekkürler

    bolvadine 3.üniversiteyi kurma kararı alan, emirdağada iki doktor gönderme kararı veren arkadaşları tebrik ederiz.teşekkürler.seçimde bizimde bir kararımız olacak elbet.

  • Servet e

    Bizim halkımız kacirmazsa süresi doluncaya kadar beklerler
    Halkımızdan baza cahil insanlar ileri geri konuşup doktor lari kaçırıyorlar
    Ayrıca insan bir teşekkür eder hemen muhalefet!!!

  • Servet

    Bakalım kaç ay sabredecekler doktorlar.