Emirdağ'a 37 Öğretmen Gelmesi Bekleniyor

Haberler / Eğitim

Emirdağ'a 37 Öğretmen Gelmesi Bekleniyor

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) öğretmenlerin 2016 yılı yaz tatili aile birliği, sağlık, can güvenliği mazeretleri ve engellilik durumu ile diğer nedenlere bağlı yer değiştirmelerine ilişkin ilk aşama olan başvuruları 11 Ağustos ile 19 Ağustos tarihleri arasında almıştı. Birinci aşama olan başvurularda okul müdürlüğü, ilçe milli eğitim müdürlüğü ve il milli eğitim müdürlüklerinin onaylarının ardından ikinci aşamaya geçen öğretmenler için tercih süreci başlıyor.

Emirdağ'da da öğretmenler özür grubu için okul tercihlerini yapmaya başladılar. Emirdağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Emirdağ Merkez ve köylerdeki okullarda 1 Almanca Öğretmeni, 8 Beden Eğitimi Öğretmeni, 3 Biyoloji Öğretmeni, 10 Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni, 1 Fen Bilimleri/Fen ve Teknoloji Öğretmeni, 1 Fizik Öğretmeni, 1 Görsel Sanatlar Öğretmeni, 1 İmam Hatip Meslek Lisesi Öğretmeni, 7 İngilizce Öğretmeni, 3 Kimya Öğretmeni ve 1 Müzik Öğretmeni olmak üzere toplam 37 öğretmenin Emirdağ'a gelmesi ön görülüyor.

1 İlköğretim Matematik Öğretmeni, 1 Matematik Öğretmeni, 1 Okul Öncesi Öğretmeni, 1 Rehberlik Öğretmeni, 2 Sağlık Hizmetleri Öğretmeni, 2 Sınıf Öğretmeni ve 1 Türk Dili Edebiyatı Öğretmeni olmak üzere 9 öğretmenin de Emirdağ'dan ayrılması bekleniyor. Ayrıca Emirdağ'da görev yapan 11 öğretmen de Afyonkarahisar ve ilçelerine tayin isteyeceğini bildirdi.

Her iki özür grubuyla birlikte Emirdağ 37 öğretmenin gelmesi beklenirken; 20 öğretmen de Emirdağ'da ayrılacağı alınan bilgiler arasında yer alıyor.

  • Okunma: 3146

Yorumlar (0)Yorum Yap