Emirdağ'a 8 Yeni Doktor Atandı!

Haberler / Sağlık

Emirdağ'a 8 Yeni Doktor Atandı!

Sağlık Bakanlığı 64. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü Kurası çekildi. Kura sonuçlarına göre, Emirdağ Devlet Hastanesi’ne 6, Emirdağ Toplum Sağlığı Merkezi’ne ise 2 olmak üzere toplam 8 doktor atandı.

3359 Sayılı Sağlık Hizmetleri Temel Kanununa göre yurt içinde veya yurt dışında tıp, tıpta uzmanlık ve yan dal uzmanlık eğitimini tamamlayanlardan Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından atama yapıldı. Noter huzurunda bilgisayar ortamında çekilen kura sonucunda Emirdağ'a 8 doktor daha atandı.

Yapılan atama sonucunda Emirdağ Devlet Hastanesi’ne; Dr.Fatma Nur Koyun, Dr.Hacı Cihat Akbaş, Dr.Hasan Çeltek, Dr.M.Ali Baş, Dr.Mesut Yavaş, Dr.Soner Değirmenci atanırken; Emirdağ Toplum Sağlığı Merkezi’ne ise, Dr. Asiye Eker, Dr.Ismahan Yıldırım'ın ataması yapıldı. Yeni atanan hekimlerin, önümüzdeki günlerde görevlerine başlayacakları ifade edildi.

Emirdağ'a yapılan 8 doktor atamasıyla ilgili olarak AK Parti Emirdağ İlçe Başkanı İnşaat Yüksek Mühendisi Serkan Koyuncu da bir açıklama yaptı. Koyuncu açıklamasında: "Sizlerle güzel bir haberi paylaşmak istiyorum. Sağlık Bakanlığımız tarafından Emirdağ'ımıza 8 yeni doktor arkadaşımızın ataması gerçekleştirilmiştir. Yoğun çalışmalarımızla güzel haberler vermeye devam ediyoruz. Önümüzdeki günlerde bir güzel haberim daha olacak. Doktorlarımız Emirdağ'ımıza Hayırlı olsun! Durmak yok, yola devam!"dedi.

  • Güncelleme: 02.09.2015 13:01
  • Okunma: 6655

Yorumlar (0)Yorum Yap