Emirdağ'a Ayrıcalıklı Hizmetler Gelmedi

Haberler / Yerel 2009

Emirdağ'a Ayrıcalıklı Hizmetler Gelmedi

Milliyetçi Hareket Partisi Emirdağ Belediye Başkan adayı Ceylan Morca 24 Mart Salı günü 11.30-12.00 saatleri arasında Emirdağ halkına seslendi. Morca Emirdağ’da neden aday olduğunu anlattı. İşte Morca’nın konuşması:"Çok Değerli Gönüldaşlarım, Sevgili Emirdağ'lılar; bildiğiniz gibi 2009 yerel seçimlerinde Emirdağ Belediye Başkanlığı için aday oldum. Sizlere ve sağduyulu Emirdağ yaşayanlarına güvenerek aday oldum. Aday olmadan önce kendine kaleler inşa eden, etrafına şelalelerle yapay cennet kuran ve halktan kopuk biri değil içinizden biri olduğum için aday oldum. Bizim Emirdağ için yapacak çok şeyimiz var." diyerek aday oldum.
"Çatışmaya değil, çalışmaya geliyoruz" sloganıyla ilçemizin imkânlarından faydalanmasını, toplu-taşıma ve ulaşım problemlerimizin çözümü için Emirdağ'ımızın eksiksiz hizmet alabilmesini sağlamak için aday oldum. Planlı bir Emirdağ için aday oldum. Planlı şehirleşmenin süslü bina cephelerinden ibaret olmadığını göstermek için aday oldum. İlçemizi yazları dolup taşan, kışları boş kalan "Otel-kent" olmaktan çıkıp,
insanlarımızın işine, okuluna, başka bölgelere gitmek zorunda olmadığıbir Emirdağ için aday oldum. Alışveriş merkezle rinden ziyade, ilçemizde iş ve sanayi merkezleri oluşturul ması projele riyle çıktığımızyolda, üniversite, eğitim merkezleri, spor merkezleri ve yatırımlarınilçemize çekilmesi gibi daha birçok projelerimizle aday oldum. "Biryere değil, her yere hizmet" sloganıyla ifade ettiğimiz üzere,Emirdağ'ın her yerine adaletli hizmet dağılımı için aday oldum. Asligörevlerinin yanında sosyal boyutuyla da "Genişleyen değil, gelişenEmirdağ " için aday oldum. Özellikle kadınlarımızı ve gençlerimizisosyal hayatın içinde daha aktif yer edinmelerine destek için, onlaraistihdam olanakları oluşturmak için aday oldum.

Mevcut belediye başkanımızı iktidarın nimetlerinin ilçemize gelmesiumudu ile sağ partililer birleşerek seçimde alınan oyu, yüksek inanç veazimle çalışarak, on kat arttırarak seçtirmiştik. O zamanki çalışmaekibinde ön saflardaydım. Yani bir seçimin nasıl alınacağını gayet iyibiliyorum, sizler gibi... Biz yine aynı inançla yola çıktık! Ancakgeçen süre içerisinde ilçemiz belediyesinin iktidar partisindenolmasına rağmen ilçemize ayrıcalıklı bir hizmet gelmediğini gördük.Onlara, çantada keklik görülen oylarımızla hayır diyoruz! Siyasietikten mahrum, şahsi çıkarı için parti parti dolaşanlara, gözünüyükseklere dikip asli görevini unutanlara, nefsi arzularını halkınçıkarlarından üstün görenlere hayır diyoruz!
Siz değerli Gönüldaşlarım ve sevgili Emirdağ'lılar, zafere inanmanızı,Emirdağ 'ın kaderini hep birlikte değiştirebileceğimizi anlamanızı veanlatmanızı istirham ediyor, selam ve saygılarımı sunuyorum.

  • Güncelleme: 25.03.2009 17:57
  • Okunma: 2643

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • morca musa

    basarilar emirdagicin buyuk bir degisiklik olacam