Emirdağ’a Ne Yapsak Az Kalır

Haberler / Güncel

Emirdağ’a Ne Yapsak Az Kalır

Programları kapsamında sık sık ilçelere ziyaretler gerçekleştiren Vali Gökmen Çiçek bu kapsamda Emirdağ ilçesinde hem toplantılar yaptı hem de gerçekleştirdiği ziyaretlerle ilçenin genel durumunu yerinde inceledi.

Vali Gökmen Çiçek’in ilk durağı Emirdağ Devlet Hastanesi oldu. Hastanenin acil ihtiyacı olan ve çalışmalarına başlanılan mevcut yoğun bakım ünitesine ek olarak yapılan üniteyi inceleyen Vali Gökmen Çiçek, Başhekim Op. Dr. Kutlu Teberik’ten bilgiler aldı. Koronavirüs salgını süreci ve ilçedeki genel durum hakkında da ayrıntılı bilgiler alan Vali Gökmen Çiçek, Covid-19 Polikliniğinde görev yapan sağlık çalışanlarına ve tüm sağlık çalışanlarına gösterdikleri fedakârlık ve özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür etti.

Tüm Önlemleri Alalım

Vali Gökmen Çiçek’in bir sonraki durağı Emirdağ İlçe Özel İdare Müdürlüğü Şantiyesine oldu. Şantiyede incelemelerde bulunan ve kış hazırlıkları hakkında bilgiler alan Vali Gökmen Çiçek, görevli personele çalışmalarında kolaylıklar diledi. Vali Gökmen Çiçek: "Zorlu kış şartlarında vatandaşımızın mağduriyet yaşamaması için tüm önlemlerimizi eksiksiz olarak alalım. Vatandaşlarımızın en iyi hizmeti alması için elimizden gelen hayreti gösterelim. Gördüğüm kadarıyla tüm hazırlıklar tamam. Ben hepinize çok teşekkür ediyorum. Tüm personele kolaylıklar ve başarılar diliyorum" dedi.

Taş Konak ve Kadın Kültür Evi’ni İnceledi

İnşaat çalışmalarında sona yaklaşılan ve Emirdağ ilçesinin yöresel lezzetlerinin tadılacağı Taş Konak Restoran’da da incelemelerde bulunan Vali Gökmen Çiçek, projenin mimarı Belediye Başkanı Serkan Koyuncu’dan bilgiler aldı. Ardından yine inşaat çalışmaları hızla devam eden Emirdağ Kadın Kültür Evi’nde incelemelerde bulunarak, Kaymakam Osman Bilici ile Belediye Başkanı Serkan Koyuncu’dan yapılacak çalışmalar, projede yer alacak detaylar ve projenin bitirilme takvimi konusunda bilgiler aldı. Buradaki ziyaretlerinin ardından Emirdağ İlçe Emniyet Müdürlüğüne geçen Vali Gökmen Çiçek, inceleme ve denetlemelerde bulundu. İlçe Emniyet Müdürü Erdal Yanık’tan yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler alan Vali Çiçek, personele kolaylıklar ve başarılar diledi.

OSB’de İncelemelerde Bulundu

Vali Gökmen Çiçek daha sonra Emirdağ Organize Sanayi Bölgesine geçti. Burada ilk olarak dondurulmuş gıda ürünleri üzerine faaliyet gösteren SüperFresh firmasını ziyaret eden Vali Gökmen Çiçek, üretilen ürünler, üretim aşamaları ve istihdam imkânı hakkında bilgiler aldı. Vali Çiçek, OSB’de faaliyet gösterecek olan ve inşaat çalışmaları devam eden Fine Food Gıda San. ve Tic. A.Ş. ile Necim Kimya firmalarını da ziyaret ederek, yetkililerden çalışmalara ilişkin bilgiler aldı.

Emirdağ’a Ne Yapsak Az Kalır

Emirdağ Belediye Başkanlığı'nı ziyaret eden Vali Gökmen Çiçek, Belediye Başkanı Serkan Koyuncu’dan ilçede devam eden çalışmalar ve yapmayı planladığı projeleri hakkında bilgiler aldı. İlçe ziyaretine ilişkin genel bir değerlendirme yapan Vali Gökmen Çiçek: “Burası muazzam bir yer. Herkesin mutlaka Taş Konak’ı görmesi gerekiyor. Belediye Başkanı Serkan Koyuncu’ya teşekkür ediyorum harika bir çalışmayı ilçeye kazandırmış. Burayı en iyi şekilde değerlendirip vatandaşlarımızın istifade edeceği bir yer haline getirmeliyiz. Afyonkarahisar ilçeleriyle her geçen gün büyüyen bir şehir. Emirdağ kadim bir ilçe. Selman-ı Farisi’nin yaşadığı, gurbetin başkenti bir ilçe. Gurbetçilerimizde gerçekten memleket seven insanlar ve ilçelerine yatırım yapıyorlar. Çok çalışan ve koşturan bir Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız var. Bu ilçeye ne yapsak az kalır. İnşallah daha sık ziyaret edeceğim” dedi.

Vali Gökmen Çiçek, dönüş yolunda da Gömü Beldesinde inşaat çalışmaları devam eden Jandarma Karakol Komutanlığı binasında incelemelerde bulunarak, yetkililerden çalışmalara ilişkin bilgiler aldı.

Vali Gökmen Çiçek’e ziyaretlerinde Kaymakam Osman Bilici, Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Yılmaz Kırgel ile İl Emniyet Müdürü Ali Temiz de eşlik etti.

  • Okunma: 1965

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • Teslime

    Ne yapsanız azdır vali beyde köylerin yerleşim yerlerini büyüye bilirsiniz köylüler ev yapicak arsa bulamıyor buna rağmen mermer ocakları geliyor siz buna bir çare bulun