Emirdağ'a TOKİ Müjdesi Geldi

Haberler / Güncel

Emirdağ'a TOKİ Müjdesi Geldi

151 konutluk Emirdağ TOKİ Konutları 2.Etap için başvurular başlıyor. Emirdağlıları sevindirecek haber Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu’dan geldi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Serkan Koyuncu “151 konutluk TOKİ projesine başvurular 11 Aralık 2019 tarihinde başlayıp 31 Ocak 2020 tarihinde son bulacak.” Dedi.

Emirdağ’da özellikle alt gelir grubuna yönelik yapılan talepler sonrası ciddi bir hazırlık sonrasında Emirdağ Belediye Başkanlığı ve TOKİ işbirliği ile Emirdağ TOKİ 2.Etap 151 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi yapılacağını bildiren Belediye Başkanı Serkan Koyuncu; ”Belediyemize ve şahsıma yapılan önde gelen taleplerden birisi TOKİ’nin yapılmasıydı. Göreve geldiğimiz günden bugüne süreci çok iyi yöneterek çok kısa bir zamanda Emirdağ TOKİ 2.Etabının yapımı için biz üzerimize düşeni yaptık. Sıra uygun fiyata ev sahibi olmak isteyen hemşerilerimize geldi. 45 gün gibi bir sürede Emirdağ Belediyemize gelerek ya da www.emirdag.bel.tr’den projeyi inceleyebilirler ve bilgi alabilirler. Seçim sürecinde söz verdiğimiz gibi projelerimizi tek tek hayata geçirmeye devam ediyoruz.” dedi.

Yapılan açıklamada alt gelir grubundaki vatandaşlar için 2+1 87 metrekare evlere 4 bin TL ve Orta Gelir grubu vatandaşlarımız için 3+1 127 metrekare evler için 6 Bin TL başvuru bedelini Ziraat Bankası Emirdağ Şubesi aracılığıyla tahsil edileceği bildirildi.

  • Okunma: 14489

Yorumlar (4)Yorum Yap

  • Emirdag5

    Fiyat ne kadar

  • Marmara kazim

    3 1 müstakil mi

  • alp kılıç

    Teşekürler başkan yerinde bir hizmet inşallah en kısa sürede başlar ve biter bunu başaracağına inanıyoruz

  • Emirdagli

    Emirdag a hayırlı olsun inşallah
    Tek dileğim inşaallah tüm daireler apartman şeklinde olur